stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kaxrimanis2Έχει, λένε, και η ξευτίλα τα όριά της , αλλά όχι για τον περιφερειάρχη Ηπείρου κ Αλέξ. Καχριμάνη, ο οποίος υμνούσε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και εκλιπαρούσε να συνεργαστεί μαζί του ο υπουργός Περιβάλλοντος!
Αυτά τα κωμικοτραγικά συνέβησαν κατά την επίσκεψη στα Γιάννινα των υπουργών κ.κ Βαγγέλη Αποστόλου και Παναγιώτη Σκουρλέτη, με τον κ .Καχριμάνη να θέλει πάση θυσία πρωταγωνιστικό ρόλο .
Ο περιφερειάρχης, στην εκδήλωση πού έγινε για τα αγροτοκτηνοτροφικά, επιδόθηκε σε ένα αδιάντροπο... "γλείψιμο" του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου (και με δηλώσεις του επί διήμερο), χωρίς να κάνει ούτε μια αναφορά στα προβλήματα πού συσσωρεύτηκαν από την πολιτική της κυβέρνησης!
Κατά τον κ. Καχριμάνη, ο υπουργός ... "συνέβαλε στην επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων" και τόνισε με έμφαση ότι ..."έδωσε μεγάλη μάχη και άλλαξαν τα πάντα"!
Δεν αναλογίστηκε όμως για ποιό λόγο απεργούσαν οι αγρότες τόσο καιρό - κι ακόμη διαμαρτύρονται - ούτε νοιάστηκε πού εξοντώνονται από την άγρια φορολόγησή τους, αλλά σημείωσε ως πολύ σημαντικό που ο κ. Αποστόλου έλυσε (;) το θέμα των... σταβλικών εγκαταστάσεων!
Ευτυχώς που ήρθε η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της Ν.Δ και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, κάνοντας λόγο για καταστροφή των αγροτοκτηνοτρόφων, για την υψηλή φορολόγησή τους,τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές, την συρρίκνωση των εισοδημάτων τους, την έλλειψη ρευστότητας, την απώλεια της Ελληνικότητας της φέτας και πολλά άλλα.
Δεν αρκέστηκε σε αυτά ο... Μέγας Αλέξανδρος της Ηπείρου ο Μικρός, αλλά όπως φαίνεται... ικέτευε να συνεργαστεί με τον υπουργό Περιβάλλοντος κ.Παν. Σκουρλέτη, για την Παμβώτιδα , διαμαρτυρόμενος με παράπονο που δεν τον κάλεσε στη σύσκεψη που έγινε.
Βεβαίως κουβέντα δεν λέει για την προστασία που του παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ για όσα πράττει στην Περιφερεια, όπως πχ τις απευθείας αναθέσεις, για τις οποίες θα έπρεπε να τον στείλει πεσκέσι στον εισαγγελέα.
Για αυτόν τον λόγο, ίσως και για άλλους που δεν γνωρίζουμε, δεν ζητεί την παραίτηση ή την έκπτωση της κ. Όλγας Γεροβασίλη από το Περιφερειακό Συμβούλιο (λόγω της συνεχούς απουσίας της), ανταποδίδοντάς της την προστασία που του παρέχει!
Τώρα, εδώ που τα λέμε, ο κ. Καχριμάνης ποτέ δεν έκανε αγώνα για την Ν.Δ. Αντιθέτως στήριζε το ΠΑΣΟΚ και ως δήμαρχος Μετσόβου και με κ .Νίκο Ζαρμπαλά (Νομάρχη του ΠΑΣΟΚ ), ήταν ... "κώλος και βρακί", καλύπτοντας όλα τα σκάνδαλά του.
Τον Αλέκο τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του, η ανέλιξή του, να κάνει τις δουλειές του, όπως π.χ οι ξενώνες του, αλλά όλα αυτά, καλυμμένα με τον μανδύα του μέχρι... δακρύων ενδιαφέροντός του για την Ήπειρο...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr