stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
oxi sosimoΣτους ρυθμούς του εορτασμού της εθνικής επετείου του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940 ολόκληρη η χώρα. Οι Έλληνες τιμούμε τους ήρωες, εκείνους- άνδρες και γυναίκες - που πολέμησαν, σκοτώθηκαν και άλλοι επέζησαν της Ναζιστικής λαίλαπας, για να διαλαλούν το μεγαλείο ενός πανεθνικού αγώνα.
Αυτόν τον αγώνα , όπως και άλλους του Έθνους, δεν φαίνεται να πιστεύει ο κύριος κορμός της κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ! Άλλωστε οι κομμουνιστές ποτέ δεν ενστερνίστηκαν το περίφημο... "αμύνεσθαι περί πάτρης", γι αυτό και αρχικώς προέτρεπαν τους στρατιώτες να μην πολεμήσουν!
Επειδή αυτό είναι ένα θέμα που δεν αναλύεται σε λίγες γραμμές, θα μείνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος δια του αγραμμάτου υπουργού Παιδείας κ. Φίλη, είπε ότι... "η χώρα μας και η Ευρώπη λένε πάλι όχι..."! Δεν διευκρίνισε σε ποιόν ή σε ποιούς, αποφεύγοντας να αναφέρει την 28η Οκτωβρίου, έστω και μια φορά!
Βλέπετε τους προκαλεί αλλεργία οτιδήποτε Εθνικό, Ελληνικό και δεν το κρύβουν, ως γνήσιοι Σταλινιστές, που οραματίζονται μια Ελλάδα ως μια χώρα του πρώην Ανατολικού μπλόκ, με τους πολίτες άβουλα πιόνια στην σκακιέρα της Εξουσίας, υποτακτικούς των ερυθρών ολετήρων, των βουλιμικών για εξουσία, των μέχρι πρότινος αργόσχολων ψευτοδιανοούμενων.
Απέναντι σε αυτό φαινόμενο και σε εκείνο της εξαθλίωσής τους, από ανθρώπους που υποσχέθηκαν έναν άλλο τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, οφείλουμε σήμερα να πούμε ΟΧΙ οι Έλληνες, να αντισταθούμε στις ιταμές απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων. Να αποδοκιμάσουμε εμπράκτως την άθλια ενδοτική πολιτική της Νεομπολσεβίστικης κυβέρνησης, που εξοντώνει κάθε δημιουργική προσπάθεια και οδήγησε περί τα τέσσερα εκατομμύρια πολίτες στην απόλυτη φτώχεια!
Όπως και τότε, το 1940, είναι πολυμέτωπος ο αγώνας. Διότι δεν είναι μόνο οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και οι εφαψίες της εξουσίας που ακούνε στο όνομα... "Ανεξάρτητοι Έλληνες" (ΑΝΕΛ), των οποίων ηγείται ο αρχομανής κ. Πάνος Καμμένος, συνεπικουρούμενος από ένα τσούρμο θεσιθήρων!
Ναι σε όλα, λένε, για να διατηρήσουν τα οφίτσιά τους, με αυτά με τα οποία τους εκμαύλισε ο κ. Τσίπρας! Ξιφουλκεί ενίοτε ο παριστάνων τον "στρατάρχη", απειλεί και εντός μιας ώρας επιδίδεται σε κυβιστήσεις, που θα ζήλευε και η περίφημη αθλήτρια Νάντια Κουμανέντσι, για να διεκδικεί δάφνες εθνικού γελωτοποιού.
Γενικότερα πρόκειται για εθνικό εξευτελισμό, με μια άνευ όρων παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, όχι μόνο στους δανειστές, που συμπεριφέρονται ως κατακτητές, αλλά και στα... επελαύνοντα φουσάτα των αλλοδαπών, στους οποίους δυστυχώς οι ισλαμολάγνοι ηγέτες μας επιφυλάσσουν καλύτερη αντιμετώπιση από ότι στους γηγενείς και που πολύ θέλουν να τους δουν να πολλαπλασιάζονται τάχιστα!
Απαιτείται λοιπόν τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ένα ηχηρό ΟΧΙ στους ...ΑριστεροΓερμανοτσολιάδες, που παραδίδουν αμαχητί την χώρα. Είναι εθνικό καθήκον να βγούμε στους δρόμους για να κατεδαφίσουμε την ενδοτική, εθνοκτόνο, φορομπηχτική, φοροεισπρακτική πολιτική.
Να σηκωθούμε, να σταθούμε όρθιοι και όπως οι πρόγονοί μας, να διώξουμε αυτούς που στρογγυλοκάθησαν στη εξουσία και μας καταστρέφουν, τιμώντας μαζί με "της Ελλάδος τα παιδιά" κι εκείνους που είπαν το ΟΧΙ, τον Μεταξά, τον Γεώργιο τον Β', την τότε στρατιωτική ηγεσία (γιατί αυτοί το είπαν), όσο και αν βγάζουν σπυράκια οι καθαρόαιμοι και οι... "γιαλαντζί" κομμουνιστές!
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr