stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
kaxrimanis2Πρόκειται για την απόλυτη ξεφτίλα του κράτους και των υπηρεσιών του! Λέμε για την κτηνοτροφική εγκατάσταση που φτιάχνει εδώ και ημέρες στο οροπέδιο του Μετσόβου, σε δημόσια ή δημοτική έκταση, ο γιός του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξ. Καχριμάνη, με τις ευλογίες του πατρός και την επίβλεψή του!
Αδιάψευστος μάρτυρας τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύσαμε την Κυριακή και ευλόγως διερωτάται κάθε πολίτης: Αν το διέπραττε οποιοσδήποτε άλλος, η αστυνομία, στην οποία καταγγέλθηκε το γεγονός, τι θα έκανε;
Η απάντηση είναι απλή. Θα τον οδηγούσε στο Αυτόφωρο με συνοπτικές διαδικασίες και θα διέκοπτε τις αυθαίρετες εργασίες.
Εδώ όμως έκανε πως δεν κατάλαβε, όπως και οι εισαγγελείς, ενώ ο κ. Καχριμάνης για να αποτρέψει τέτοιο ενδεχόμενο, πήγε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο να δει την πρόοδο του έργου!
Όχι, δεν φαίνεται να έχει καμιά ευαισθησία, ούτε ίχνος ευθιξίας! Ο άνθρωπος έμαθε να κάνει ότι γουστάρει, να παρανομεί και να κάνει κηρύγματα περί νομιμότητας και πολιτικής ηθικής, να δείχνει ότι η Ήπειρος είναι τσιφλίκι του, με την αντιπολίτευση απούσα και την επικεφαλής της κ. Όλγα Γεροβασίλη να έχουν γίνει "κολλητοί"!
Ακόμη όμως δεν έγινε γνωστό αν και σε ποιο πρόγραμμα έχει ενταχθεί το "έργο", δεδομένου ότι όλες τις επιχειρηματικές της δράσεις η οικογένεια Καχριμάνη τις κάνει μέσω προγραμμάτων, τα οποία έχει... "ξεκοκαλίσει", μαζί με τις επιδοτήσεις.
Το ερώτημα όμως παραμένει: Δεν ντρέπονται οι αρμόδιες Αρχές της Αστυνομίας, πολεοδομίας και Δικαιοσύνης, που ανέχονται να τις εξευτελίζει ο κ. Καχριμάνης (που έπρεπε ήδη να τον είχαν συλλάβει με τόσα που έχει διαπράξει) μετά του υιού του Γεωργίου;
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr