stoTapsi

25η Μαρτίου με μουσουλμάνα σημαιοφόρο!
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
parelasi2 2Δεν είναι μια οποιαδήποτε γιορτή η 25η Μαρτίου. Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η κήρυξη της Επανάστασης του 1821, για τον Ελληνισμό, συνεορτάζονται και προκαλούν δέος.
Σε ποιούς όμως; Ασφαλώς στους ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτούς που νοιώθουν μέχρι το μεδούλι τους το νόημα αυτών των γιορτών, σε πείσμα εκείνων που επιμένουν να συμπεριφέρονται ως ισλαμολάγνοι και εθνομηδενιστές.
Το να διαφωνούμε να είναι σημαιοφόρος σε μαθητική παρέλαση μουσουλμάνα μαθήτρια, από το Αφγανιστάν αυτή την φορά, δεν είναι θέμα ρατσισμού ή ξενοφοβίας. Σεβόμαστε κάθε άνθρωπο, όλες τις θρησκείες, αλλά δεν δεχόμαστε να εκχωρείται το δικαίωμα που μόνο Έλληνες μπορούν να έχουν, να κρατούν δηλαδή την σημαία μας!
Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν θα συνέβαινε κάτι ανάλογο, να είναι σημαιοφόρος αλλοδαπός. Μόνο στην χώρα, όπου περισσεύει η Αριστεροφροσύνη, ο νεοφαυλοκομμουνισμός, ο βλακώδης διεθνισμός, θα μπορούσε να γίνει.
Άλλωστε, είδατε ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, θέλει την κατάργηση των θρησκευτικών και των παρελάσεων ως... αναχρονιστικών! Στην πραγματικότητα τους ενοχλεί ο,τιδήποτε μπορεί να κρατά αναμμένη την εθνική φλόγα, διότι τους στέκεται εμπόδιο στο σχέδιο αφανισμού κάθε στοιχείου που αναφέρεται στην Ορθοδοξία και το Έθνος!
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο την άποψη Αριστεροαναρχικών των Ιωαννίνων (τους οποίους λατρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ), που αποτυπώθηκε και σε φευ- βολάν, ότι ο εορτασμός της επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων,... "είναι εορτασμός της επέκτασης του Ελληνικού κράτους, που σήμαινε απλά την αλλαγή των χεριών της εξουσίας"!
Αυτοί είναι οι... πατριώτες που μάχονται για την... δημοκρατία και την Ελλάδα, που μάλλον με ευχαρίστηση θα έβλεπαν να προσαρτάται στην Τουρκία ή την Αλβανία, προς οποίες, κατά την άποψή τους, "... πουλάμε εθνικό τσαμπουκά"! Αυτοί είναι οι "αντιφασίστες" που απαιτούν να επιβάλλουν τις εντελώς φασιστικές και ξενόδουλες απόψεις τους.
Θα επαναλάβουμε την ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην κυριολεκτική της όμως έννοια, ότι "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" και μόνο στους Έλληνες! Κι ακόμη πως αυτά που κάνουμε για τους λαθρομετανάστες ξεπερνούν ακόμη και την υπερβολή, αφού βάζει η κυβέρνηση σε δεύτερη μοίρα τους γηγενείς. Αυτά όμως σε επόμενο άρθρο μας...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version