stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
tsoumanisΈρχεται πάλι για συζήτηση αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων το θέμα της αμοιβής του Προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ κ. Φίλιππα Τσουμάνη και μέχρι στιγμής ουδείς από την αντιπολίτευση γνωρίζει τον λόγο!
Προφανώς κάτι πολύ σοβαρό προέκυψε μετά το δικό μας αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στις 4 Απριλίου, όπου με ντοκουμέντα αποδεικνύαμε το παράνομο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και του εκτελούντος χρέη Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μιχελάκη, που πιστοποίησε την... "νομιμότητά" της!
Ο,τι και να συμβαίνει , υπομονή μέχρι αύριο βράδυ και θα το μάθουμε, αλλά έτσι κι αλλιώς ο... ευρωμισθοσυλλέκτης κ. Τσουμάνης θα πρέπει να τεθεί σε αργία, αφού συμμετείχε στην συζήτηση για θέμα που τον αφορούσε και , το χειρότερο, ψήφισε!!!
Εκτός από αυτό επιβάλλεται να επιστρέψει όλα τα χρήματα που πήρε για την παράνομη μισθοδοσία του όλα αυτά τα χρόνια και αν δεν πράξει θα είναι υπόλογος μαζί και ο δήμαρχος κ. Θωμάς Μπέγκας και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι ακόμη δεν τον κηρύσσει έκπτωτο από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr