stoTapsi

Στην Δικαιοσύνη το μέγα σκάνδαλο...
Γράφει ο Κώστας Δ.Καλτσής
mpegasΠήγαν περίπατο τα μαθήματα πολιτικής ηθικής στα οποία επιδίδεται αερολογών ο δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας! Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Απριλίου επέτρεψε, μάλλον προέτρεψε τον Πρόεδρο κ. Γ. Παπαδιώτη να καλύψει την καραμπινάτη παρανομία του Προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ κ.Φίλιππα Τσουμάνη και την δική του, να συμμετάσχει σε προηγούμενες ψηφοφορίες για την μισθοδοσία του.
Αυτό απαγορεύεται ρητώς από τον νόμο και ο κ. Τσουμάνης θα πρέπει να κηρυχθεί έκπτωτος από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε μέχρι σήμερα!
Για να μην σας κουράζουμε δείτε το ρεπορτάζ στις 4 και 27 Απριλίου και θα δείτε για ποιους λόγους είχε δίκιο που ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Νίκος Γκόντας σφυροκόπησε αγρίως την Δημοτική Αρχή.
Τι έκανε λοιπόν η Δημοτική Αρχή, σε μια ακόμη έκρηξη φαυλότητας; Από... λάθος , είπε ο κ. Παπαδιώτης, γράφτηκε στα πρακτικά ότι συμμετείχε στην ψηφοφορία ο κ.Τσουμάνης! Κανένα λάθος! Ήταν εκεί, εισηγήθηκε και υπερψήφισε την πρότασή του για την αμοιβή του, όπως έκανε κι άλλες φορές! Από την ψηφοφορία έφυγαν οι κκ. Ν. Γκόντας και Στ. Μάντζιος!
Η αποκάλυψη της παρανομίας του από εμάς, υποχρέωσε την Δημοτική Αρχή πανικόβλητη να ξαναφέρει το θέμα για συζήτηση, έτσι για να μην υπάρξουν περιθώρια αμφιβολίας περί τής ανομίας της, στην οποία δυστυχώς συνέπραξε ο εκτελών χρέη Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μιχελάκης!
Το θέμα πήρε τον δρόμο για την Δικαιοσύνη, με δική μας πρωτοβουλία, κυρίως για να μη νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι κι εκείνοι οι έξυπνοι. Έτσι κι αλλιώς μια λύση υπάρχει: να τεθεί σε αργία ο κ. Τσουμάνης, να επιστρέψει όλα τα χρήματα που πήρε, όπως και η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ κ.Σίμου, η οποία παρανόμως εισέπραξε μισθούς με βάση μια παράνομη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ευθύνες προκύπτουν και για τους κκ. Μιχελάκη - Παπαδιώτη.
Τώρα, για το θέμα που αφορά τον δικηγόρο Δημήτρη Καλτσή, επειδή είναι ο γιος μας, θα πούμε μόνο ότι επρόκειτο για μια ακραίας μορφής πράξη ρεβανσισμού, από πλευράς των κκ.Φίλιου - Τσουμάνη (που δυστυχώς υιοθετεί και ο δήθεν δημοκράτης νυν δήμαρχος κ.Μπέγκας) και τα όσα είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην ανακοίνωσή του ο κ. Γκόντας, είναι αποκαλυπτικά της αήθους τακτικής τους, η οποία άλλωστε περιγράφεται με σαφήνεια στην υπ αριθμ. 58/2017 απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ιωαννίνων, που τον δικαιώνει απολύτως (δείτε και το ρεπορτάζ του Πρωϊνού Λόγου Ιωαννίνων, που αναρτήθηκε stotapsi στις 26 Απριλίου). Την εξέλιξη θα την καθορίσει πάλι η Δικαιοσύνη και όχι οι πολιτικοί... "κεφαλοκυνηγοί" του Δήμου Ιωαννιτών...

<div class="gkblock-8">37 χρόνια μετά και επίκαιρο όσο ποτέ...</div>

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version