stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
zerva deyaiΣυνεχίζουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν εκεί στον Δήμο Ιωαννιτών! Έχουν αναγάγει την παρανομία σε... συνήθη τακτική κι έχουν το θράσος να κάνουν κηρύγματα περί πολιτικής ηθικής!
Παρ' ότι πέρασαν πολλές ημέρες αφ' ότου αποκαλύψαμε τις χονδροειδείς παρανομίες στην ΔΕΥΑΙ, με τον ορισμό της κ. Αντωνίας Ζέρβα (φωτ.) ως γενικής διευθύντριας, τηρούν σιγή ιχθύος, τόσο ο δήμαρχος - πρόεδρος της επιχείρησης, όσο και ο αντιπρόεδρος κ.Μάκης Χρυσοστόμου, που είναι ελεγκτής και ελεγχόμενος.
Δεν είναι όμως οι μόνοι! Στον χορό της παρανομίας συμμετέχουν ο εκτελών χρέη Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Βασ. Μιχελάκης και Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ.Φώτης Θεοδωρίδης οι οποίοι ανέχονται τις έκνομες ενέργειες των της αμαρτωλής Δημοτικής Αρχής!
Συνοψίζουμε λοιπόν και επειδή πάλι θα κάνουν όλοι τον μαλάκα, αναμένουμε από την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή να κάνει τα δέοντα- αλλιώς θα καταθέσουμε εμείς αναφορά για να αναγκαστεί να πράξει το καθήκον της.
Η κ.Ζέρβα ορίστηκε τον Απρίλιο του 2016, προσωρινά ως γεν. διευθύντρια (το θέμα δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη, παρανόμως πάλι), χωρίς να εξεταστεί αν είναι η αρχαιότερη υπάλληλος της ΔΕΥΑΙ- που δεν είναι. Σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε εντός δύο μηνών να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη γενικού διευθυντή με δημόσια προκήρυξη, κάτι που δεν έγινε ακόμη!
Ως να μην έφτανε αυτό, η απόφαση ορισμού της δεν γνωστοποιήθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η οποία κάνει πως δεν γνωρίζει το σκάνδαλο, ενώ ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που επέστρεψε ως μη νόμιμο το ένταλμα πληρωμής διαφόρων επιδομάτων της (8.260,85 ευρώ για οκτώ μήνες), παρά το ότι πέρασαν δύο και πλέον μήνες αφ' ότου του ξαναστάλθηκε το ένταλμα, δεν αποφάσισε ακόμη περί της καραμπινάτης παρανομίας!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μιχελάκης (που φιλοδοξεί να γίνει Γεν.Γραμματέας), έπρεπε να ακυρώσει πράξεις που αφορούν την ΔΕΥΑΙ (όπως έπραξε σε άλλες περιπτώσεις), ενώ ο Επίτροπος κ.Φώτης Θεοδωρίδης παρανομών θεώρησε και θεωρεί εντάλματα που υπογράφει η παράνομη γενική διευθύντρια, η οποία διέπραξε και το εξωφρενικό να υπογράφει εντάλματα και για τον χρόνο που γενικός δ/ντής ήταν ο κ. Γιωτάκης!!!
Για να καταλάβουν τι τους λέμε, θα το κάνουμε πιο... "λιανά": Θα καθίσουν όλοι τους στο εδώλιο του κατηγορουμένου και πιθανώς θα υποστούν και καταλογισμό όσων η ΔΕΥΑΙ πλήρωσε με τις υπογραφές της κ.Ζέρβα, με δική τους αυτουργία...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version