stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
mpezasΗ διαγραφή προστίμων ύψους 35 εκ. ευρώ από την κυβερνητική πλειοψηφία, που είχαν επιβληθεί γιά λαθρεμποριο τσιγάρων στον Ιβάν Σαββίδη, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ν.Δ.
Ας πούμε δικαιολογημένα, αλλά κάνει την... πάπια για την περίπτωση του πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργού Οικονομικών πρώτα και μετά Υγείας κ.Αντώνη Μπέζα, εκ Θεσπρωτίας.
Όπως έχουμε αποκαλύψει παλιότερα, ο κ.Μπέζας ως υφυπουργός Οικονομικών, δια της μεθόδου του... επανελέγχου, διέγραψε πρόστιμα και αποδέσμευσε καταθέσεις του του τηλεοπτικού σταθμού ΑLTER του Κουρή, γεγονός που είχε ως συνέπεια την αυτοκτονία ενός εφοριακού!
Ακόμη ο κ. Μπέζας υπέγραψε την αποδέσμευση ενός οικοπέδου και βίλας του ζεύγους Ντέμη Νικολαϊδη- Δέσποινας Βανδή , με την δέσμευση αντ' αυτου ενός... αγροτεμαχίου στην... Αλεξανδρούπολη!
Πέραν αυτών φέρεται να προστάτευσε τους Γουλανδρήδες από πρόστιμα εκατομμυρίων και όλα αυτά ελέγχονται πλέον από την Εισαγγελία Καταπολέμησης Διαφθοράς, στην οποία και έχουμε καταθέσει όλα τα στοιχεία, αφού κληθήκαμε να το πράξουμε.
Λοιπόν; Η Ν.Δ έχει να πει κάτι για αυτά;

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version