stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Liontos SarakatsanosΣυζητήθηκε χτες στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ιωαννίνων η ένσταση κατά της εκλογής του κ. Ιωάννη Λιόντου, ως δημοτικού συμβούλου της παράταξης που ηγείται ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Θωμάς Μπέγκας.
Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη κάναμε εμείς, αφού η Δημοτική Αρχή αρνείται να απαντήσει επί της ουσίας σε όσα αποκαλύπτουμε (και άλλοι συνάδελφοι), ότι δηλαδή ο κ. Λιόντος έθεσε υποψηφιότητα ενώ είχε αναλάβει και εκτελούσε έργο της ΔΕΥΑΙ, το οποίο παρέδωσε πριν από λίγο καιρό, ενώ είχε υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ψευδώς ότι δεν είχε τέτοια σχέση!
Ίδια περίπτωση είναι κι εκείνη του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του Οργανισμού του Σπηλαίου Περάματος κ. Σαρακατσάνου, που εκτελούσε έργο του Δήμου και για τον οποίο επίσης κατατέθηκε ένσταση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση Λιόντου έιχε αναβληθεί τον Δεκέμβριο με αίτημά του επικαλούμενος απουσία του δικηγόρου του, ενώ χθες ζητήθηκε ξανά αναβολή που όμως το δικαστήριο απέριψε.
Οφείλουμε δε ενημερώσουμε πως ο,τι αφορά τον Δήμο Ιωαννιτών, την Περιφέρεια Ηπείρου και όχι μόνο, καταθέτουμε τα σχετικά ρεπορτάζ με όλα τα στοιχεία στην Εισαγγελική Αρχή, για τις δικές της ενέργειες.
Και αυτό διότι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και επιμένουν να παρανομούν, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τους πολίτες, περιφρονώντας κάθε έννοια δικαίου και τους κανόνες χρηστής διοίκησης.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version