stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Καλτσής
boutaris 2018Η ΒΙΑ που ασκήθηκε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη έδωσε το έναυσμα για μεγάλη συζήτηση. Ποιός και πότε μπορεί να ασκεί βία; Κάτω από ποιές προϋποθέσεις είναι επιτρεπτή; Δηλώσεις, καταγγελίες, αφορισμοί χωρίς τέλος. Και όλα για να προστατευτούν από την λαϊκή οργή όσοι ασκούν αντιλαϊκήκαι αντιεθνική πολιτική και που με προπέτεια αντιμετωπίζουν τους Έλληνες.
ΤΗΝ απάντηση έδωσε ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας. "Αυτοί που χτύπησαν τον Μπουτάρη, δεν ήταν ούτε αγανακτισμένοι, ούτε πλήθος..."! Δηλαδή, να ρίχνουν ξύλο έχουν δικαίωμα οι δήθεν... "αγανακτισμένοι" του ΣΥΡΙΖΑ! Όπως έκαναν στο παρελθόν, όταν ξυλοκοπούσαν το 2010 στελέχη των τότε κυβερνήσεων και ματαίωναν παρελάσεις! Όπως κάνει τώρα η αστυνομία δέρνοντας συνταξιούχους!
ΑΥΤΟΣ ο φασίζων όχλος μπορούσε ακόμη και να καίει την Αθήνα, όπως το 2008! Διότι ήταν... "αγανακτισμένοι και πλήθος"! Όχι όμως μόνο για αυτόν τον λόγο. Αλλά επειδή είναι Αριστεροί και ως γνωστόν έχουν πάντοτε...δίκιο! Γι' αυτό και εφευρίσκουν δικαιολογίες για το έγκλημα σε βάρος τεσσάρων αθώων στην Marfin. Για αυτό επιμένουν σε τακτικές Σταλινικής μορφής.
ΑΝ, όμως, κάποιοι άλλοι, όντως αγανακτισμένοι από συμπεριφορές και ενέργειες, βιαιοπραγήσουν - σίγουρα κακώς- τότε είναι... παρακρατικοί, ακροδεξιοί και φασίστες! Δεν συγχωρούνται από την Αριστερή κυβέρνηση τέτοια περιστατικά! Πατάσσονται αμείλικτα, αφού προηγουμένως οι πρωταγωνιστές διασυρθούν και εξουθενωθούν.
ΔΕΙΤΕ τη διαφορά. Η αριστεροαναρχικοφασιστική οργάνωση "Ρουβίκωνας", ασύδοτη εισβάλλει στο ΣτΕ, στη Βουλή, σπάει, βεβηλώνει, διαλύει συμβολαιογραφεία και διάφορες υπηρεσίες, απειλεί ακόμη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Όλα αυτά μέρα- μεσημέρι, χωρίς η αστυνομία να παρεμβαίνει!
ΤΟ ίδιο συμβαίνει και με τους Αριστερούς εξτρεμιστές των Εξαρχείων, που δύο- τρείς φορές την εβδομάδα, ...εφορμούν κατά των αστυνομικών, αφού πρώτα σπάσουν ό,τι βρουν μπροστά τους. Η κυβέρνηση, όμως, δίνει συγχωροχάρτι σε όλους αυτούς. Είναι Αριστεροί και αυτό αρκεί! Αφήστε που θα σκέφτεται ότι δίνουν... δουλειά σε μαστόρους, τζαμάδες, ελαιοχρωματιστές, επιπλάδες και συνεργεία καθαρισμού...
ΝΑ το ξεκαθαρίσουμε. Είναι διάχυτη η εντύπωση ότι είμαστε αντιμέτωποι με μια νέας μορφής ιδεολογική τρομοκρατία της Αριστεράς. Και όλοι σιωπούν... ένοχα!  Συνέχεια, βλέπετε, του μεταπολιτευτικού ταμπού, της μη προσέγγισης περιστατικών βίας που προέρχονται από τον χώρο της Αριστεράς! Θα λέγαμε μάλιστα, ότι τα πιο σημαντικά από αυτά, αποτελούν αποκλειστικό της προνόμιο, με όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και την τρομοκρατία.
ΕΙΠΕ και κάτι άλλο ο πρωθυπουργός. Ότι η Αριστερά ήταν και είναι στη θέση του διωκομένου και ποτέ του διώκτη! Ξέχασε να πει ότι είναι εκείνη που αιματοκύλισε την Ελλάδα! Που επιχείρησε να την καταστήσει, με τα όπλα, κομμουνιστικό κράτος και όποιος διαφωνούσε σφαγιάζονταν! Είναι εκείνη που ήθελε ανέκαθεν την Μακεδονία Σλάβικη, που εύχονταν την Μικρασιατική καταστροφή, που καλούσε το 1940 - 41 τους στρατιώτες να πετάξουν τα όπλα!
ΑΥΤΗ είναι η... διωκόμενη Αριστερά και οι... υπέρ της Ελλάδας αγώνες της. Επειδή δε αυτοί οι "αγώνες" δεν ευοδώθηκαν τότε, τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ - και με την στήριξη των ΑΝΕΛ του κ. Καμμένου - θαρρεί ότι παίρνει την ρεβάνς, εξαθλιώνοντας τους Έλληνες! Μνημόνια επί μνημονίων, λιτότητα εσαεί, οικονομική επιτήρηση μέχρι το 2060, ανάλγητη και φορομπηχτική πολιτική, με κραυγές από τα Αριστερόστροφα φασιστοειδή, ότι όλα γίνονται για το καλό του λαού...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version