stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Καλτσής
Filios υδροβιότοπος εκδήλωσηΣτην αρχή νομίσαμε ότι επρόκειτο για φάρσα, αλλά μετά πειστήκαμε ότι είναι αλήθεια. Ο Φορέας Διαχείρισης της λίμνης των Ιωαννίνων, του οποίου πρόεδρος διορίστηκε προ ημερών ο πρώην δήμαρχος κ.Φίλιππας Φίλιος, διοργανώνει σήμερα εκδήλωση για τη σημασία των υδροβιότοπων της λίμνης!
Καλεί δε τους μαθητές να την παρακολουθήσουν καθώς και τις σχετικές προβολές που θα γίνουν.
Δηλαδή ο άνθρωπος που με το έτσι θέλω, χωρίς αρχικώς καμιά άδεια, χωρίς μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ως δήμαρχος το 2013, κατέστρεψε τεράστια έκταση καλαμιώνων της λίμνης προς την Αμφιθέα, για να φτιάξει στίβο σκι και να τον κάνει δώρο στο αντίστοιχο όμιλο, με πρόεδρο τη σύζυγό του κ. Κατερίνα Χαρίση!
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η περιοχή ήταν προστατευόμενη από το πρόγραμμα NATURA και η αυθαίρετη παρέμβαση κατέστρεψε, μεταξύ άλλων, φωλιές πουλιών, γόνους ψαριών, σκότωσε σπάνια είδη θηλαστικών, αμφιβίων και ερπετών!
Και τώρα ο κ. Φίλιος, προκαλεί διά του Φορέα Διαχείρισης - Προστασίας της Παμβώτιδας, ότι νοιάζεται δήθεν για την προστασία των υγροβιοτόπων, ενώ ο διορισμός του στο αξίωμα αυτό μόνο ως πρόκληση στη νοημοσύνη μπορεί να χαρακτηριστεί...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr