stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Papoulias SarztetakisΕίναι που νοιάζονται δήθεν για το λαό και χύνουν πικρά δάκρυα για όσα δεινά υφίσταται. Για τους πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας μας κ.κ. Κάρολο Παπούλια και Χρήστο Σαρτζετάκη ο λόγος, που απαίτησαν και πήραν σε χρόνο ρεκόρ, ο πρώτος και τρίτη σύνταξη και ο κ. Σαρτζετάκης δεύτερη !
Ο νόμος απαγορεύει περισσότερες από μία συντάξεις από το Δημόσιο, αλλά εκείνοι έκριναν ότι δεν αφορά τους πρώην Προέδρους Δημοκρατίας και η κυβέρνηση το δέχτηκε!
Έτσι ο κ. Παπούλιας θα παίρνει σύνταξη ως βουλευτής, δικηγόρος και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ ο κ. Σαρτζετάκης ως δικαστής και Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Σημειώστε ότι η σύνταξη του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέρχεται στις 6.000 ευρώ και σε αυτά προσθέστε και τις άλλες αποδοχές, με τα αναδρομικά που θα πάρουν να υπολογίζονται στις 50.000 ευρώ!
Αξίζει να λάβετε υπόψη ότι περί τους 80.000 περιμένουν χρόνια να πάρουν συντάξεις και πολλοί Έλληνες δεν μπορούν να ζήσουν.
Αλλά αυτό δεν αφορά τους Ηγέτες που πρέπει, λένε, να ζουν αξιοπρεπώς... Φυσικά και η ΝΤΡΟΠΗ είναι άγνωστη λέξη για αυτούς που συμπεριφέρονται ως αδηφάγα τρωκτικά...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr