stoTapsi

Νόμιμες οι αναθέσεις, άδικη η κριτική μας στον κουνιάδο του περιφερειάρχη.
Kassaros vlaxosΜετά από ενδελεχή έρευνα ενός και πλέον έτους, σε ό,τι αφορά τις δουλειές που αναλάμβανε ο επιχειρηματίας εκ Μετσόβου κ. Στέργιος Κασσάρος, για τις οποίες γράφαμε, από την Περιφέρεια Ηπείρου, διαπιστώσαμε ότι :
Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξ. Καχριμάνης, γαμπρός του κ. Κασσάρου, υπέγραφε μεν τα εντάλματα πληρωμής του, αλλά δεν είχε καμιά εμπλοκή, όπως δηλώνει, στη λήψη των αποφάσεων για τις αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που συνεχίζονται . Ασφαλώς δε ούτε και στο διαγωνισμό για τη μεταφορά μαθητών, ούτε και στην παράταση της σύμβασης.
Οι απευθείας αναθέσεις αποφασίζονταν από την αρμόδια επιτροπή με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια και ουδόλως ελήφθη υπόψη η ανωτέρω γνωστή σε όλα τα μέλη της επιτροπής, συγγενική σχέση.
Από αβλεψία των Γραμματέων της Επιτροπής παρεισέφρησε στα πρακτικά της απόφασης η αναγραφή ότι ο κ. Καχριμάνης συμμετείχε στη λήψη απόφασης , ενώ προέκυψε ότι αυτός, όπως δήλωσε, μόνο υπέγραψε την εντολή πληρωμής της.
Όλα νόμιμα και καλώς καμωμένα!
Μετά τα παραπάνω μόνο ικανοποίηση μπορούμε να εκφράσουμε, επειδή στην Περιφέρεια Ηπείρου, κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τα έργα και την παροχή υπηρεσιών, δεν λαμβάνονται υπόψη φιλικές, πελατειακές ή συγγενικές σχέσεις .
Ικανοποίηση και απορία , γιατί αυτή η διαφανής λειτουργία δεν έχει ΑΚΟΜΗ επικροτηθεί και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
Κατόπιν όλων αυτών προκύπτει ότι ο εξαιρετικός επιχειρηματίας κ. Κασσάρος δεν έχει καμιά σχέση διαπλοκής με τον γαμπρό του τον κ. Καχριμάνη , ότι άξια και με βάση τα δικά του μόνο προσόντα και τις ικανότητές του , έλαβε με απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια Ηπείρου συμβάσεις συνολικού ποσού άνω των 200.000 ευρώ, πέραν όσων του ανατέθηκαν απευθείας από τον Δήμο Μετσόβου και εμείς διαπράξαμε μέγα λάθος που παρερμηνεύσαμε τη συγγένειά τους και το τυχαίο των αναθέσεων, που προφανώς έγιναν προς εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, άρα και της Ηπείρου.
Απολογούμαστε για την άδικη κριτική αιτούμενοι συνεπώς τη συγχώρεσή τους...

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version