stoTapsi

A+ A A-
Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
metanastesΤην ανησυχία όλων εξέφρασε πριν τέσσερις ημέρες ο "Π.Λ" που συρρικνώνεται πληθυσμιακά η Ήπειρος. Για αυτό και η κυβέρνηση αποφάσισε να στείλει εδώ κι άλλους λαθρομετανάστες. Οπότε θα επέλθει η πληθυσμιακή ανανέωση, με τη συνδρομή των Δήμων και της Περιφέρειας, που θα φροντίσουν και για την επαγγελματική αποκατάσταση των αλλοδαπών! Όχι των ανέργων ντόπιων, αλλά των αλλοδαπών!
Το δήλωσε και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων κ. Αϊβατίδης. Γίνονται, είπε, συνεννοήσεις με τον ΟΑΕΔ κλπ φορείς για την "ένταξή" τους στην Ηπειρωτική κοινωνία, όπως άλλωστε τονίζει και ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης.
Όσοι λοιπόν έλθουν (αναζητούνται διαμερίσματα και ξενοδοχεία), θα μείνουν εδώ! Να στείλουν όσους περισσότερους μπορούν! Ας μην ανησυχούν, δεν πρόκειται να αντιδράσουν οι Ηπειρώτες. Έχουν έναν... "πολυπολιτισμό"
που συναρπάζει. Εκτός από κάποια μουρμουρητά στα καφενεία, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεσπάσουν. Εδώ δεν αντιδρούσαν, όπως θα έπρεπε, όταν η Ήπειρος ήταν αποκλεισμένη από ξηράς και αέρος και θα ξεσηκωθούν τώρα;
Άλλωστε οι ξενοδόχοι θα τρίβουν τα χέρια τους, οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που θα ενοικιάζουν σε διπλάσια τιμή θα το γλεντάνε και γαμπρούς θα βρούμε "νταβραντισμένους".
Ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δήθεν διωκομένων είναι νεαροί, δεν προβληματίζει κανέναν! Ότι δηλαδή πρόκειται για ένα στρατό που εισβάλλει στη χώρα μας...
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr