stoTapsi

Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής
Rizopoulos Vletsas"Συνεχίζει να... "πυροβολεί" με άσφαιρα πυρά ο κ. Σάκης Βλέτσας τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης "Ορίζοντες Ηπείρου" κ. Σπύρο Ριζόπουλο, επειδή τον διέγραψε!
Μεταξύ των άλλων, για να στηρίξει τις αιτιάσεις του, επικαλείται δύο "αποχωρήσεις", που όμως δεν ήταν τίποτε άλλο από δύο υποψηφίους που μετά την αποτυχία τους φυσικό ήταν να αδρανοποιηθούν! Έχασαν, πήγαν στο σπίτι τους. Ούτε... "μαντήλι" κούνησε κανένας, και ούτε έκλαψε κανένας, διότι δεν... υπήρχαν! Τόσο απλά.
Τέτοιες "αποσύρσεις" υπάρχουν σε όλες τις παρατάξεις, αλλά κάθε πικραμένος μπορεί να λέει ο,τι θέλει.
Το γράφαμε και πριν από λίγες ημέρες. Ο κ. Βλέτσας είναι ευφυής άνθρωπος και απορούμε που συνεχίζει κάτι ανούσιο και ανώφελο, που εν τέλει τον εκθέτει.
Έχει ανακοινωθεί και γραφεί ότι ο κ. Ριζόπουλος του είπε και πριν τον διαγράψει, να φύγει. Το σημειώνουμε για να πούμε ότι αν καταλάβεις πως κάπου δε σε θέλουν, φεύγεις. Δεν κάθεσαι να το αναλύσεις, απλά φεύγεις. Και ασφαλώς είναι άκομψο να κατηγορείς τον οικοδεσπότη που σε φιλοξένησε, κάνοντας μάλιστα κριτική ότι το σπίτι του δεν ήταν της αρεσκείας σου!
Ο κ. Βλέτσας δεν άκουσε την πολύ φιλική μας συμβουλή. Δηλαδή να κάνει το καθήκον του ως ανεξάρτητος πλέον Περιφερειακός Σύμβουλος, όπως π.χ έκανε μόλις προ τριημέρου με επιτυχία για τη ρύπανση του ποταμού Καλαμά.
Το να ασχολείται συνεχώς με τον κ. Ριζόπουλο, το τι, πως και γιατί αποπέμφθηκε, ποιούς όρισε ως συνεργάτες του και αν έπρεπε, δεν πιστεύουμε ότι ενδιαφέρει ιδιαίτερα κανέναν εκ των Ηπειρωτών. Όπως άλλωστε δεν ενδιαφέρει τι συμβαίνει στις άλλες παρατάξεις, όπου σίγουρα η κατάσταση πολλές φορές δεν είναι ειδυλλιακή.
Και γιατί τέλος πάντων, κλαίει και οδύρεται, αφού το όλο σκηνικό των "Οριζόντων" δεν τον... εμπνέει; Τον μόνο που ικανοποιεί, είναι τον κ. Καχριμάνη, που μέχρι πρότινος σφυροκοπούσε! Σε εκείνον δίνει τώρα εξετάσεις; Ή μήπως νομίζει ότι έτσι θα... διαλύσει την παράταξη στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος; Και γιατί τέτοιο μένος; Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, που του προκαλεί συναισθηματική φόρτιση; Μήπως μετάνιωσε και θέλει να επιστρέψει στους "Ορίζοντες";
Πάντως ξαναλέμε: δεν του ταιριάζει αυτή η συμπεριφορά, αλλά ας συνεχίσει αν αυτό πιστεύει ότι είναι το καλύτερο...

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version