stoTapsi

A+ A A-
Άσε τους πολιτικούς εκβιασμούς

KAXRIMANIS vlaxosΜόνο ως κακόγουστος πολιτικός ελιγμός - εκβιασμός μπορούν να εκληφθούν όσα είπε ο Περ/αρχης Ηπείρου κ. Αλεξ. Καχριμάνης στη Βίλιαν Στασινού στο ΒΗΜΑ 90,1 την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ότι δηλαδή το σκέφτεται αν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Αυτή η σκέψη είπε, τον βασανίζει μετά την επίθεση εναντίον του μελών της "Αντιβίωσης" - αναρχικών είπε - όπως και το αν "αξίζει να υπηρετεί ένα κράτος διαλυμένο, με τις υπηρεσίες να μη δουλεύουν"...

- "Τι να κάνω να είμαι περιφερειάρχης με 2000 ευρώ μισθό και να πάθω εγκεφαλικό;" διερωτήθηκε και συνέχισε:

- " Σκέφτομαι πολύ αν είμαι πια χρήσιμος στην κοινωνία και αν μπορώ να προσφέρω..."

 

Κατά την προσωπική μας άποψη είναι πάρα πολύ σοβαροί οι προβληματισμοί του με δεδομένο ότι συνέβαλε και εκείνος στη διάλυση του κράτους και των υπηρεσιών. Οι απ' ευθείας αναθέσεις των έργων, παρανομίες με πατέντα, σίγουρα δεν είναι εποικοδομητικό στοιχείο, ενώ η άσκηση προσωπικής πολιτικής και οι παρεμβάσεις του στο έργο των υπηρεσιών συνέτειναν στην κατάργηση της ιεραρχίας και στη διάλυση των υπηρεσιακών δομών της Περιφέρειας.

Εν πάση περιπτώσει όμως ας ηρεμήσει. Κανείς δε θέλει να πάθει εγκεφαλικό (!) ο κ. Καχριμάνης, ούτε και να χαραμίσει το ταλέντο και τις ικανότητές του στην Περιφέρεια για 2000 ευρώ μισθό. Αν του πέφτει βαρύ το φορτίο ας απαλλαγεί από αυτό και ας μην αγωνιά για την τύχη του τόπου. θα καταφέρει να επιβιώσει και μετά από αυτόν, όπως επιβίωνε και πριν. Άλλωστε πέρα από μικροπολιτικής έμπνευσης έργα και αερολογίες (που απαιτεί να τις θεωρούν όλοι ως... σοφίες) δεν έχει άλλα να επιδείξει.

Τέλος πάντων, ας κάνε ότι τον φωτίσει ο Μεγαλοδύναμος με τη βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα τον παρακαλέσει αφόρητα για να είναι πάλι υποψήφιος. Αυτό δεν θέλει άλλωστε;

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr