stoTapsi

A+ A A-

mpaltakos-kasidiarisΣήψη και διαφθορά. Η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και της Δικαιοσύνης τίθεται εν αμφίβολο στη συνείδηση των πολιτών. Οι αποκαλύψεις από το βίντεο με τη συνομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιαδιάρη με τον ΓΓ του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Μπαλτάκο, αποτελούν καίριο πλήγμα στη δημοκρατία.

Να το ξεκαθαρίσουμε, πλήγμα για τη δημοκρατία αποτελούν όσα περιγράφει ο κ. Μπαλτάκος και όχι τόσο η ενέργεια για τον βουλευτή να τον καταγράψει για την οποία θα του ασκηθεί ποινική δίωξη.

Ενδεχομένως σωστά αφού θεωρείται παράνομη πράξη, αλλά η απορία τν πολιτών είναι τούτη: δεν έπρεπε να είχε ήδη συλληφθεί ο κ. Μπαλτάκος για όσα είπε και γνώριζε, δηλαδή τις μεθοδεύσεις όπως τόνισε για να διαλυθεί η ΧΑ; Δεν έπρεπε να είχαν παραιτηθεί και συλληφθεί  οι Υπουργοί Δικαιοσύνης (Αθανασίου ) και Προστασίας του Πολίτη (Δένδιας) που φαίνεται ότι έκαναν παρεμβάσεις σε δικαστές;

Ασφαλώς και δεν είναι κολεγιόπαιδες και αγγελούδια οι της Χ.Α., βουλευτές της οποίας έχουν προφυλακιστεί και θα τους ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι ως διευθύνοντες εγκληματική οργάνωση.

Αυτό είναι άλλη ιστορία που μένει να αποδειχθεί ενώπιων του δικαστηρίου και εντελώς διαφορετική των αποκαλύψεων του κ. Μπαλτάκου που είναι συγκλονιστικές και για τον λόγο ότι πα μπορούσαν να είχαν εφαρμογή σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα και οποιονδήποτε πολίτη.

Και άντε να υιοθετηθεί η άποψη της κυβέρνησης, κάποιων ΜΜΕ και δημοσιογράφων, ότι ο κ. Κασιδιάρης εκβιάζει το πολιτικό σύστημα. Για να εκβιάσει κάποιος,  πρέπει να υπάρχουν στοιχεία, έστω κάποια σκοτεινά σημεία στην υπόθεση. Αυτά δεν πρέπει να διερευνηθούν εξονυχιστικά; Και αν είναι παράνομη η βιντεοεγγραφή που έκανε ο κ. Κασιδιάρης γιατί δεν κρίθηκε και εκείνη που έγινε για τον κ. Τομπούλογλου με τις μίζες;

Κώστας  Καλτσής

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr