stoTapsi

A+ A A-
Στο Δήμο Ιωαννιτών

logo anexartiti dhmotiki protoporiaenotita politon logoΕυφορία επικρατεί μεταξύ στελεχών των παρατάξεων «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» και «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» που άρχισαν τις αψιμαχίες την Κυριακή, η πρώτη στο Du Lac και η δεύτερη στο Grand Serai, για τη διεκδίκηση του τρόπαιου που είναι ο Δήμος Ιωαννιτών.

Παράσταση ενότητας για την προοπτική νίκης από τους κ.κ. Φίλιο – Μπέγκα, υπό την ηγεσία του δεύτερου και επίδειξη ισχύος από τον κ. Νίκο Γκόντα, ήταν τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά αυτών των εκδηλώσεων.

Φαίνεται όμως ότι κάτι διαφεύγει της προσοχής των δύο μονομάχων κι αυτό δεν είναι άλλο από τις «σφήνες» στα πλευρά τους, όπως χαρακτηρίζονται άλλες παρατάξεις, όπως εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ, του Κ.Κ.Ε. της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΔΡΑΣΥ κ.λπ. στα πλευρά του κ. Μπέγκα και των «Κοινωνία Πολιτών» (Παντελής Κολόκας) και «Γιάννενα τώρα» (Άρης Μπαρτζώκας) στα πλευρά του κ. Γκόντα.

Η υποτίμηση της όποιας δυναμικής τους είναι μέγα λάθος διότι κανένας δε μπορεί να προσδιορίσει τι θα συμβεί. Αυτό αφορά και την «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» που δεν πρέπει να επαναπαυτεί στη φθορά της Δημοτικής Αρχής και στα μύρια όσα είναι δυνατόν να της καταλογίσει. Έχει ένα νέο επικεφαλής που φέρεται να έχει ευρεία αποδοχή και από την άλλη δεν φαίνεται να έχει βάση η υπόθεση ότι ο κ. Παντελής Κολόκας ή ο κ. Άρης Μπαρτζώκας δε θα καταφέρουν να τη διεμβολίσουν.

Σε ό, τι δε αφορά τα στελέχη των παρατάξεων των οποίων ηγούνται οι δύο τελευταίοι, είναι αξιοσημείωτο το πάθος που «βγάζουν» και στις δημόσιες εμφανίσεις τους, γεγονός που δείχνει ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν σκληρό παιχνίδι με στόχο το δεύτερο γύρο κι αν όχι αυτό, τη μείωση των ποσοστών του κ. Γκόντα.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr