stoTapsi

A+ A A-

apoxeteytikoΣκληρή κόντρα για το αποχετευτικό της Πεδινής μεταξύ δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης αναμένεται σήμερα στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων. Το Σώμα αναμένεται να το απασχολεί κυρίως η απευθείας ανάθεση του συμπληρωματικού έργου 995.000 ευρώ με τη διαδικασία του "κατεπείγοντος" λόγω... λάθους της μελέτης.
Σε αυτό το "λάθος" όμως δεν έχει ευθύνες η τότε δημοτική αρχή Μπιζανίου (υπό τον κ. Αχιλλέα Σίντο) αλλά οι τεχνικές υπηρεσίες τις αλλοτινής Νομαρχίας - σήμερα Περιφέρεια (εκείνες παρέλαβαν τη μελέτη), δηλαδή ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης που τώρα παρέλαβε τη σκανδαλώδη απόφαση της ΔΕΥΑΙ και δεν ξέρει τι να την κάνει!
Εν τω μεταξύ ακόμη δεν έγινε γνωστό αν η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ασχολήθηκε με την υπόθεση, αν δηλαδή εγκρίνει την απευθείας ανάθεση ή όχι.
Όπως και να έχει πάντως το θέμα αναμένεται ν απασχολήσει και τη δικαιοσύνη με τη δημοτική αρχή και τη ΔΕΥΑΙ να σιωπούν προκλητικά και για όσα αποκαλύπταμε χθες για τις περίεργες δοσοληψίες του με τον ανάδοχο του έργου.

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr