stoTapsi

A+ A A-
πηγή: passports.gr

erasitexnis pas gianninaΣε ολομέτωπη επίθεση εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη χτεσινή ανακοίνωσή της με την οποία κόβει κάθε σχέση με το σωματείο προχώρησε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα σε σημερινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του.

Παρόντες ο πρόεδρος κ.Χρίστος Τσάγκας, ο αντιπρόεδρος κ.Αντώνης Δολιώτης, ο γενικός διευθυντής κ.Δημήτρης Στούκας και ο υπεύθυνος Τύπου, Χρήστος Μεντής.

Τον λόγο στην αρχή πήρε ο κ.Τσάγκας που απάντησε στη γιαννιώτικη ΠΑΕ για το θέμα που έχει προκύψει με τα δελτία και την άρνηση του Ερασιτέχνη να υπογράψει τα δελτία νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών από τις Κ 17 και Κ 20 παρουσιάζοντας σχετικά έγγραφα μεταξύ των δυο πλευρών τον Ιανουάριο του 2013.

 

Για το θέμα των εισπράξεων του 10% από τους εντός έδρας αγώνες ο κ.Τσάγκας παρουσίασε εξώδικο που έχει γίνει στην ΠΑΕ από τον Αύγουστο και με το οποίο ο Ερασιτέχνης ζητάει την καταβολή του συγκεκριμένου ποσοστού. Μάλιστα, έδειξε διατεθειμένος να εφαρμόσει τον νόμο μετά την παρελεύση του δεκαημέρου και να ζητήσει ακόμα και την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα της Super League.

Τέλος, εμφάνισε τα έγγραφα από τις δοσοληψίες της Κάλιαρι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη μεταγραφή του Μάριου Οικονόμου στην Ιταλία με βάση το οποίο προκύπτει πως οι ομάδες που αγωνίστηκε ο Super Μάριο από 12 έως 21 ετών ( Ερασιτέχνης ΠΑΣ, Πωγωνάτος και Α.Ο. Γιάννινα) δικαιούνται ένα ποσό της τάξης των 25.000 ευρώ που λέγεται συνεισφορά αλληλεγγύης το οποίο όμως δεν έχουν λάβει ακόμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τσάγκα:

«Σας ευχαριστούμε που αποδεχτήκατε την πρόσκληση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά τον πόλεμο λάσπης που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα είναι αποφασισμένος, επιβάλλεται και πρέπει να δώσει τις δικές του απαντήσεις για θέματα στα οποία οχι μόνο έχει απόλυτο δίκιο, αλλά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο τη στιγμή που είναι τόσο καθαρή η διοίκηση που ασκείται και δεν μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε μια ανακοίνωση ότι ο Ερασιτέχνης δεν εκδίδει δελτία στους ποδοσφαιριστές. Ο Ερασιτέχνης όπως θα δείτε και στα έντυπα που σας έχουμε δώσει και είναι αποδείξεις στον κανονισμό για τους ερασιτέχνες παίκτες δικαιούται να εκδώσει 180 δελτία. Μέχρι τώρα ο Ερασιτέχνης, επιτρέψτε μου την έκφραση, με την μαγκιά του εξέδιδε και 220. Είχαμε τις διασυνδέσεις στην ΕΠΟ και υπερβήκαμε ακόμη και τον αριθμό που λέει ο νόμος. Πέρυσι 31 Δεκεμβρίου αυτός που παριστάνει τον γενικό αρχηγό της Κ 17, ο κ. Δεβελέγκας, ήθελε να κάνει δυο μεταγραφές και αντί να έρθει στο σωματείο να τις κάνει πήγε στην ΕΠΟ, με συνέπεια η ΕΠΟ να καταλάβει αυτό που εμείς κρύβαμε επιμελώς ότι έχουμε 220 παίκτες αντί για 180 και έτσι μας ήρθε ένα άκυρο δελτίο του παίκτη Πάρη Τσαρπέλα.

Αναγκαστήκαμε να διαγράψουμε 76 παίκτες και αυτό σε συνεργασία με την ΠΑΕ, στείλαμε ένα έγγραφο στην ΠΑΕ στις 4/1/2013 και τους ενημερώσαμε οτι δεν μπορούμε να εκδώσουμε δελτία ερασιτεχνών γιατί έχουμε υπερβεί τον αριθμό. Η ΠΑΕ στην απάντηση της στις 7/1/2013 συμφώνησε σε αυτό και συναίνεσε διαγράφοντας μαζί 76 παίκτες. Έχουμε φτάσει στους 140 και εκκρεμούν 35 αιτήσεις και ουσιαστικά είμαστε στο οριακό 180. Δεν μπορούσαμε να εκδώσουμε άλλα δελτία και ενημερώσαμε την ΠΑΕ υποδεικνύοντας να τους κάνει εκπαιδευόμενους κάτι που προβλέπει ο νόμος ο οποίος λέει οτι μπορεί να κάνει 400 εκπαιδευόμενους παίκτες. Τι πιο απλό να κάναμε να ενημερώσουμε την ΠΑΕ έγκαιρα οτι δεν μπορούμε να εκδώσουμε δελτία. Που είναι η ευθύνη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα; Εαν κάποιος μπορεί να μου την πει ευχαρίστως να την δεχθούμε, αλλά εδώ έχουμε την συναίνεση της ΠΑΕ που δέχεται οτι δεν μπορούμε να εκδώσουμε άλλα δελτία.

Πριν όμως προχωρήσω στο οικονομικό μέρος γιατί εκεί είναι η ουσία για τα δελτία θέλω να σας πω οτι στις 12/12/2012 ο Ερασιτέχνης με το έγγραφο που έχετε στα χέρια σας έδωσε αδειοδότηση στην ΠΑΕ και ήταν το μόνο καθαρό στοιχείο για να πάει στην Ευρώπη, γιατί όλα τα άλλα όπως καταλάβατε δεν ήταν τίποτα σωστά, άρα συνεργαζόμαστε με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τον Δεκέμβριο μέχρι σήμερα δεν δεχθήκαμε ούτε ένα τηλέφωνο παρότι τους είπαμε ελάτε να συνεργαστούμε να βρούμε λύσεις, δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο μέχρι σήμερα παρά μόνο από την ΕΠΣΗΠ και μου είπαν φέραν τα δελτία να τα υπογράψετε. Ποιά δελτία; Τα έφερε ποιός; Ο άγνωστος Χ πήγε τα δελτία στην ΕΠΣΗΠ; Να υπογράψουμε για κάτι που είχαμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ ότι δεν μπορεί να γίνει;

Στις 5 Αυγούστου στείλαμε μια εξώδικη διαμαρτυρία στην ΠΑΕ γιατί δεν καταβάλλει τα ποσοστά το οποίο αυτό που δικαιούται ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ από τις εισπράξεις των αγώνων είναι 10%.

Το 2008 που ήρθε ο κ. Χριστοβασίλης κάναμε μια συμφωνία, δεν θέλαμε να πάρουμε όλο το 10%. Μάλιστα ήταν πολύ παλικαρίσια συμφωνία από πλευράς Ερασιτέχνη με την έννοια οτι είπαμε στον κ. Χριστοβασίλη δεν θέλουμε λεφτά εμείς, εμείς θέλουμε να κάνεις έργα στις εγκαταστάσεις μας και να τα αφαιρείς από τα διακαιώματα που έχουμε. Μας χρωστάς 50.000 κάνε μας έργα για 20.000. Πράγματι ο κ. Χριστοβασίλης το 2008 έδωσε κάποια χρήματα στον Ερασιτέχνη μπορεί αν ήταν και 25.000, το 2009, 2010,2011,2012 σταμάτησε να δίνει τα χρήματα. Γιατί σταμάτησε; Όπως είχαν σταματήσει και οι προκάτοχοι του, ο κ.Κούγιας, ο κ.Κολέμπας όλοι δίναν τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο,τρίτο, τέταρτο σταματούσαν, κάποιος τους έλεγε μην πληρώνετε στον Ερασιτέχνη τι να κάνει τοπική κοινωνία είναι, μην πληρώνετε στην Εφορία Σταδίου, στην ΕΠΣΗΠ, μην πληρώνετε πουθενά.

Ο κ.Χριστοβασίλης τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν πλήρωσε. Δεν διαμαρτυρηθήκαμε πουθενά, δεν το δημοσιοποιήσαμε οτι δεν μας έδωσε ούτε ένα ευρώ. Μπήκαμε στην πενταετία και όπως καταλαβαίνετε αυτές οι υποχρεώσεις παραγράφονται, αναγκαστήκαμε να κάνουμε το εξώδικο περισσότερο για να είμαστε δικαιολογημένοι στα μέλη μας ότι δεν απεμπολήσαμε τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη, γιατί μπορούσαμε να κατηγορηθούμε ότι κάναμε συναλλαγή κάτω από το τραπέζι.

Κάναμε το εξώδικο και τον ειδοποιήσαμε ότι θα εφαρμόσουμε το νόμο ο οποίος λέει ότι μετά την παρέλευση 10 ημερών από την τέλεση του αγώνα δεν καταβληθεί το ποσοστό στον Ερασιτέχνη, τότε αυτόματα από την επαγγελματική ομάδα αφαιρούνται τρείς βαθμοί.

Μέχρι σήμερα δεν το κάναμε, σήμερα δηλώνω οτι θα το κάνουμε, είναι 10η μέρα μετά το παιχνίδι με τον Απόλλων και δεν έχουν καταβληθεί τα ποσοστά του Ερασιτέχνη. Είναι 200, είναι 10, σας δηλώνω οτι αύριο θα το κάνουμε. Δεν έχουμε πλέον ηθικούς ενδοιασμούς μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ οτι αποκόπτεται από τον Ερασιτέχνη. Εμείς δεν αποκοπήκαμε ποτέ από την ΠΑΕ, βάλαμε τα σπίτια μας και φτιάξαμε τον ΤΑΠ, εγώ, ο κ.Δολιώτης, ο κ.Στούκας υποθηκεύσαμε τα σπίτια μας και κάναμε τον ΤΑΠ. Το 2008 κάναμε την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, εμείς την ιδρύσαμε».

Υπάρχει και ένα οικονομικό θέμα που ισχυρίζονται οι γνωστοί κύκλοι της ΠΑΕ, οτι η ΠΑΕ ανέλαβε να πληρώσει οικονομικές υποχρώσεις του Ερασιτέχνη 50.00 ευρώ στην εφορία.

Ουδέποτε ο Ερασιτέχνης χρωστούσε στην εφορία, γιατί δεν έχε συναλλαγή, ούτε βιβλία τρίτης κατηγορίας, ο Ερασιτέχνης έχει βιβλία της Περιφέρειας Ηπείρου.

Τι είναι οι 50.000 ευρώ; Η λειτουργία του ΤΑΠ από το 2004 εως το 2008 δημιούργησε ο κ.Κούγιας ένα χρέος στο ΤΑΠ 50.000 ευρώ το οποίο οφείλεται στην εφορία. Σύμφωνα με το νόμο, αλλά και το καταστατικό της ΠΑΕ οτι χρέη δημιουργούνται από το ΤΑΠ μπαίνουν στην ΠΑΕ. Αυτό έγινε και τώρα, το 2008 ήρθε ο κ.Χριστοβασίλης και όπως πήρε όλα τα χρέη προς το ΙΚΑ, το Δημόσιο, πήρε και τα 50.000 ευρώ του ΤΑΠ του κ.Κούγια, δεν μας έκανε καμία χάρη εμάς, δεν χρωστάγαμε εμείς για να μας κάνει ο κ.Χριστοβασίλης κάποια χάρη.

Πέρυσι ο κ.Χριστοβασίλης μας διέθεσε περι το 100 διαρκείας και κάνοντας τους πωλητές εισπράξαμε το ποσό τον 7.000 ευρώ.

Αυτά για το οικονομικό. Θα πάω τώρα στο τραγικό. Σε μια ευχάριστη είδηση έχουμε και την πίσω πλευρά, είναι η τραγική.

Αυτό εδώ είναι το συμφωνητικό της πώλησης του Οικονόμου στην Κάλιαρι, όπου αναφέρεται οτι πωλείται ο παίκτης 500.000 ευρώ εκ των οποίων 475.000 ευρώ παίρνει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και 25.000 ευρώ πρέπει να δοθούν αναλογικά στα σωματεία (Α.Ο.Γιάννινα, Πωγωνάτος και Ερασιτέχνης) που ήταν εκπαιδευόμενος ο παίκτης. Ο κ.Χριστοαβασίλης όπως μας ενημέρωσαν και οι υπςεύθυνοι της Κάλιαρι οι οποίοι μας έστειλαν τα χαρτιά, τα χρήματα τα έβαλε σε ένα υποκατάστημα Τράπεζα στο Παλαιό Φάληρο, Αγίας Βαρβάρας, μπορεί να είναι λογαριασμός της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα,μπορεί η ΠΑΕ να έχει αλλάξει έδρα, δεν ξέρω, πάντως οι 25.000 ευρώ μπήκαν στο λογαρισμό τουκ.Χριστοβασίλη ή της ΠΑΕ αυτό δεν το ξέρουμε από τις 9 Αυγουστου, αλλά δεν έχουν αποδωθεί ούτε στον Ερασιτέχνη, ούτε στον Πωγωνάτο, ούτε στον Α.Ο.Γιάννινα. Αυτό ερμηνεύστε το και εσείς κατά πόσο η ΠΑΕ είναι συνεπείς, αλλά και τι υποκρύπτεται από πίσω από τα δελτία και κάνει αυτό το πολεμικό ανακοινωθέν. Υποκρείπτονται αυτές οι υποχρεώσεις τις οποίες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν θέλει να εκπληρώσει προς το ερασιτεχνικό σωματείο. Δεν είμαστε αντίθετοι με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γιατί εμείς την φτιάξαμε, εμείς την ιδρύσαμε, ο κ.Χριστοβασίλης περαστικός είναι όπως ήταν και οι προκάτοχοι του, μακάρι να μείνει χρόνια εδώ, αλλά επιτρέψτε μου τις δικές μου αμφιβολίες γιατί λειτουργεί με κακά πρότυπα, με κακούς συμβούλους και έχει κακή καθοδήγηση.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής, Τάκης Στούκας που επιτέθηκε την ΠΑΕ για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τα 180 παιδιά των ακαδημιών του Ερασιτέχνη κατονομάζοντας ως κύριο υπεύθυνο της κατάστασης, τον αντιπρόεδρο της γιαννιώτικης ΠΑΕ Χρήστο Παπαγεωργίου και κατηγορώντας και άλλα στελέχη της ΠΑΕ για ιδιοτέλεια στις ενέργειές τους. Τέλος, επιτέθηκε και στον πρόεδρο του συνδέσμου "Blue Vayeros" Χριστόδουλο Θεοδωρίκα για τη συμπεριφορά του σε αγώνα της Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα

Αναλυτικά οι δηλώσεις Στούκα:

«Εγώ θα μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι και αυτή τη στιγμή επειδή οι σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο που εμείς δεν θα θέλαμε να φτάσουν, εγώ θα πω οτι για μένα το πιο σημαντικό κομμάτι αυτή τη στιγμή είναι οτι 180 παιδιά που είναι στον Ερασιτέχνη κάποιοι παίζουν παιχνίδι στην πλάτη τους. Πίσω από αυτούς που λειτουργούν τις υποδομές του ΠΑΣ, εμένα προσωπικά ο κ.Χριστοβασίλης δεν με ενδιάφερει ούτε σαν πρόεδρος, ούτε σαν άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που πήγε την ομάδα στην Ευρώπη και δυστυχώς για τους λόγους που ξέρει και πρέπει να τους αναλύσει η ομάδα δεν έπαιξε στην Ευρώπη. Με ενδιαφέρουν αυτοί που είναι πίσω από τον κ.Χριστοβασίλη και λειτουργούν τις υποδομές, αυτοί έχουν ονόματα και ο κύριος υπεύθυνος-ανεύθυνος για όλο αυτό το συμβάν που έχει γίνει είναι ο κ.Χρήστος Παπαγεωργίου.

Δεν διανοείται Γιαννιώτης παράγοντας μαζί με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. όπως είναι ο κ.Γκόντας ο οποίος δεν ξέρω αν γνωρίζει ξαφνικά μια ανώνυμη εταιρία παίρνει μια απόφαση και λέει 170 παιδιά θα τα διαχειριστούμε εμείς και θα τα στείλουμε σε άλλες ακαδημίες ιδιωτικές. Η κάθε ιδιωτική ακαδημία ξέρουμε τι ρόλο παίζει, άλλος είναι με τον Ολυμπιακό, άλλος με τον ΠΑΟΚ, άλλος με τον ΠΑΟ. Τα 170 παιδάκια από 6 εως 14 ετών που κάνουν προπόνηση στο Σταυράκι, ποιός έχει το δικαίωμα να τους πει οτι δεν θα παίξουν μπάλα στον ΠΑΣ Γιάννινα και να τους στερήσει αυτό το όνειρο; Kανένας από αυτούς. Ξέρετε γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί μέσα στον ΠΑΣ Γιάννινα στις υποδομές υπάρχει ιδιοτέλεια. Διότι ο κ.Παπαγεωργίου πέρασε μόνο ένα χρόνο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πριν είχε περάσει από δέκα ακαδημίες και ξαφνικά έγινε υπεύθυνος των υποδομών. Υπήρξε ποτέ συνεργασία με μας; Ήρθε μίλησε ποτέ με τον γενικό διευθυντή; Μίλησε με κανένα προπονητή; Ποτέ. Κάλεσε τον κ.Οικονόμου, τον κ.Νίτα, τον κ.Δημητρίου, τον κ.Μπόλο να τους δώσει καθοδήγηση; Δεν μπορεί να ασχολείται ο πρόεδρος, έβαλε αντιπρόεδρο.

Εμείς φτάσαμε σε σημείο να μας παίρνουν κάποιοι τυχάρπαστοι στυλ κ.Δεβελέγκα και κ.Ντούσκου που είναι ιδιοτελείς και αυτοί γιατί ο ένας παίρνει τα λεωφορεία και ο άλλος έχει σπίτια και τα νοικιάζει. Ξέρουμε τι γίνεται μέσα στην ΠΑΕ και τι ρόλο παίζουν και να με εκβιάζουν λέγοντας υπέγραψε τα δελτία κ.Στούκα μην σου βγάλουμε καμία ανακοίνωση. Τι δουλειά έχουν οι γενικοί αρχηγοί να παίρνουν εμένα τον γενικό διευθυντή του Ερασιτέχη και να με εκβιάζουν. Το ξέρετε οτι άλλοι γενικοί αρχηγοί έχουν πάρει τα παιδιά τους από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ και ο άλλος το πήγε στον Α.Ο.Γιάννινα και καλά έκανε και το πήγε γιατί ο γιος του λέει οτι θέλει να παέι στον Παναθηναικό και το παίζουν γενικοί αρχηγοί στην Κ 17. Ο άλλος τον πήγε στον ΠΑΟΚ, αλλά είναι ΠΑΟΚ εκεί δεν είναι ΠΑΣ Γιάννινα και αυτοί βγάζουν απόφαση και λένε οτι τα 170 παιδιά δεν θα πάνε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τους γελάσνε. Επειδή εγώ σαν άνθρωπος δεν πρόκειται να κάνω πίσω γιατί εδώ υπάρχουν παιδιά, υπάρχουν γονείς, υπάρχουν οικογένεις και το όνειρο του κάθε παιδιού δεν πρόκειται να το σταματήσει κανένας. Εμείς είμαστε ΠΑΣ Γιάννινα, δουλεύουμε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχουμε πάρει το Σταυράκι το έχουμε κάνει αγνώριστο και αν ήθελαν να κάνουμε συνεργασία θα υπήρχε συνεργασία.

Εγώ την έχω ζήσει την συνεργασία και με τον κ.Χριστοβασίλη και με τον κ.Τάτση και λυπάμαι ειλικρινά που δυπ παλαίμαχοι παίκτες του ΠΑΣ,που κάνουν τους προπονητές, δεν είναι προπονητές, γιατί πλέον αυτοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι για να βγάζουν λεφτά. Δεν παράγουν παιδεία, στον αθλητισμό πρέπει να παράγεις παιδεία. Και ξέρεις πως παράγεις παιδεία; Όταν έρχεσαι και μιλάς με τους προπονητές σου, όταν δίνεις προγράμματα πως να δουλέψουν οι ακαδημίες. Οι υποδομές δεν είναι μόνο η Κ 20 και η Κ 17, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι από τα μπαμπίνι μέχρι την Κ 20 και αν μπορεί ο ΠΑΣ να βγάζει 15 παίκτες θα είναι όλοι χαρούμενοι και ο κ.Χριστοβασίλης δεν θα ξοδεύει χρήματα. Δυστυχώς όμως όλοι αυτοί λειτουργούν για ιδιοτελή σκοπό. Πέρυσι είχα την εφηβική ομάδα και πάιρνω τηλέφωνο τον κ.Λαδιά και του λεώ να παίξουμε φιλικό και μου είπε οτι του το απαγορεύει η διοίκηση. Ποιά δικοίκηση του λέω, ο κ.Χριστοβασίλης, ο κ.Παπαγεωργίου; Μου απάντησε Τάκη εμένα μην με μπλεκεις με αυτά. Το διανοήστε; Ο ΠΑΣ Γιάννινα να μην παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν στο Σταυράκι στην εφηβική, υποσχέθηκαν φόρμες, στολές, ρούχα και μα ςέφεραν σε μια σακούλα απορριμάτων είκοσι μπλουζάκια που τα μισά είχαν το 25 νούμερο και τα άλλα μισά το 26 λες και είμαστε ζητιάνοι.

Αυτή είναι η κατάντια του ΠΑΣ Γιάννινα, αυτοί που διοικούν παρακάτω και πάνε τον Χριστοβασίλη σε αυτό το δρόμο, γιατί δεν υπάρχουν σαν άνθρωποι. Όταν είσαι γονιός και έχες παιδί το σκέφτεσαι, το αγαπάς και προσπαθείς να του προσφέρεις, όλα τα άλλα είναι για το δικό μας όφελος.

Ο κ.Παπαγεωργίου, ο κ.Δεβελέγκας, ο κ.Ντούσκος, ο κ.Ιωάννου που πέρασε από τον Ερασιτέχνη και τώρα είναι στην ΠΑΕ, ο κ.Γκόντας, ο κ.Σαμαντούρος δεν με ενδιαφέρουν οι Χριστοβασίληδες που είναι στην διοίκηση, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί και να είχαν ζητήσει συγγνώμη από τον Ερασιτέχνη για τα παιδιά που κάνουν προπόνηση στο Σταυράκι. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα είναι ανώνυμη εταιρεία, από κάτω όμως υπάρχουν παιδιά, υπάρχουν ψυχές. Εγώ σας δηλώνω οτι θα παρω τα 170 παιδιά μαζί με τους γονείς θα πάω στο Πανηπειρωτικό να μου πει εμένα ο κ.Παπαγεωργίου οτι αυτοί δεν έχουν δικαίωμα στο όνειρο και ας με σταματήσουν αυτοί που είναι περαστικοί στον ΠΑΣ και θέλουν να χαλάσουν τις σχέσεις. Εγώ δεν έχω ούτε σπίτια να νοικιάζω, ούτε γιο να τον κάνω ποδοσφαιριστή, ούτε δρομολόγια να πάρω, όταν τα παιδιά του ΠΑΣ Γιάννινα και ο πρόεδρος ήθελαν ταυτότητες, αλλές ακαδημίες περνούσαν τζάμπα στο γήπεδο. Γιατί; Για να κάνουν ορισμένοι τα κονέ τους και να βγάζουν φράγκα από τον ΠΑΣ;

Να απαντήσω και στον φίλο μου τον Χριστόδουλο Θεοδωρίκα που μετά από οκτώ χρόνια με θυμήθηκε και μου γράφει κάποια πράγματα. Εγώ προσφέρω αυτά που προσφέρω κάτω στο Σταυράκι για τα παιδιά αυτά, αλλά σαν πρόεδρος ενός συνδέσμου δεν θα πήγαινα ποτέ να παίξω ξύλο με τους γονείς στην Κ 17 και να με δείχνει όλη η Ελλάδα. Από αυτό και μόνο κρίνεται η συμπεριφορά του και σαν δάσκαλος και σαν άνθρωπος και σαν πρόεδρος ενός μεγάλου συνδέσμου που λέει ότι είναι. Τίποτα δεν είναι, για μένα είναι ένα μηδενικό».
Τέλος, τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αντώνης Δολιώτης που ενημέρωσε για την ίδρυση τμήματος τένις από τον ΠΑΣ Γιάννινα παράλληλα με τα τμήματα μπάσκετ, κολύμβησης, ξιφασκίας και φυσικά ποδοσφαίρου και στέλνοντας μήνυμα ενότητας ευχήθηκε ΠΑΕ και Ερασιτέχνης να βαδίσουν χέρι-χέρι όπως ορίζει το καταστατικό και ο νόμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Δολιώτη:

«Να σας ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά μου για τη σημερινή σας παρουσία και για τη βοήθεια που προσφέρει ο έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος της πόλης των Ιωαννίνων. Διότι, όπως είπαν ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια ιστορία, ένα όνομα, μια συνέχεια με συνέπεια. Πάνω λοιπόν σε αυτή τη συνέχεια και συνέπεια μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν πολλά τμήματα πέραν του ποδοσφαίρου. Είναι η κολύμβηση ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία, το μπάσκετ επίσης μεγάλο σωματείο. Θα σας ανακοινώσουμε την έναρξη του τμήματος τένις όπως είναι επίσης γνωστό ότι έχουμε φτιάξει και το τμήμα ξιφασκίας με πολύ καλά αποτελέσματα. Σήμερα εδώ δεν ήρθαμε να αντιδικήσουμε αλλά ήρθαμε να κάνουμε γνωστό το πρόβλημα στη φίλαθλη κοινωνία των Ιωαννίνων. Εμείς θέλουμε να είμαστε δίπλα στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και πιασμένοι χέρι-χέρι, όπως το καταστατικό και ο νόμος ορίζει, να συνυπάρξουμε και να συμβαδίσουμε για να πάμε τον ΠΑΣ Γιάννινα ψηλά. Γιατί, όπως είπε και ο πρόεδρος, είμαστε αυτοί που στήσαμε αυτό το όνειρο του ΠΑΣ Γιάννινα».

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr