stoTapsi

A+ A A-

"Άνθρακες ο θησαυρός για τη Δημοτική αρχή και τα φερέφωνα της που θεώρησαν ότι βρήκαν σανίδα σωτηρίας στο δελτίο τύπου της εταιρίας «ΑΚΤΗ ΑΡΙΑΔΝΗ» στο οποίο γίνεται λόγος για τα αυτονόητα και για τα οποία η δημοτική αρχή εξακολουθεί να παραπληροφορεί και να παραπλανεί τους Γιαννιώτες. Με έγγραφο της η συγκεκριμένη εταιρεία εξακολουθεί να

ισχυρίζεται ότι έχει εξοφλήσει τις οφειλές της μέχρι το τέλος του 2013, ενώ από την πλευρά του δήμου καταγράφεται οφειλή ακόμη 1.089.000 εκ. Ευρώ! Γι’ αυτή την πράξη πανηγύρισε ο απερχόμενος δήμαρχος στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αφήνοντας άναυδους ακόμη και τους δικούς του συμβούλους κάποιοι εκ των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν και να συγχωρήσουν  το ρόλο του εισπράκτορα που εγκαινίασε  σα νέα τακτική ο κ. Φίλιος, εισάγοντας νέα ήθη στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Ο κ. Φίλιος επίσης αρνήθηκε για μια ακόμη φορά να ανταποκριθεί στο αίτημα της παράταξης μας, για εκχώρηση των βεβαιωτικών καταλόγων όλων των δημοτικών διαμερισμάτων για τα έτη 2010,2011,2012 αφήνοντας κενό ενημέρωσης, αγαθό το οποίο δικαιούνται οι συμπολίτες μας. Κατά τα άλλα οι ισχυρισμοί του αρμόδιου επί των οικονομικών αντιδημάρχων κ. Μανταλόβα ότι τώρα μπαίνει τάξη στα οικονομικά του δήμου, είναι η τρανή απόδειξη των ισχυρισμών μας, ότι ο δήμος εξακολουθεί να είναι σε πρωτοφανή δυσχέρεια ενώ ο αντιδήμαρχος οικονομικών, άδειασε κυριολεκτικά τη δημοτική αρχή για τη διαχείριση των οικονομικών των προηγούμενων ετών.

Εν ολίγοις άλλα λέει ο Δήμαρχος και άλλα ο αντιδήμαρχος και οι αρμόδιες υπηρεσίες. Μετά από πολύωρη συνεδρίαση του Δ.Σ. το μόνο που κατέστη εφικτό ήταν να υπάρξει περαιτέρω συσκότιση και αναδειχθεί για άλλη μια φορά το «μπάχαλο» της παρούσας Δημοτικής Αρχής στα οικονομικά."

 

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr