stoTapsi

A+ A A-

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται η Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, της οποίας η αρχική έγκριση προέβλεπε διάρκεια από 14-10-2013 έως τις 31-10-2013, με παλαιούς και νέους μετόχους να συμμετέχουν ήδη ενεργά στην προσπάθεια της Τράπεζας Ηπείρου για τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Το Ενημερωτικό Δελτίο της Τράπεζας, για την αύξηση του συνεταιριστικού της κεφαλαίου 

εγκρίθηκε με την αρ. 7/10-10-13 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, για το ποσό των 5.850 εκατομμυρίων ευρώ.

Ήδη με απόφαση της τράπεζας της Ελλάδος η διάρκεια των αυξήσεων κεφαλαίου όλων των συνεταιριστικών τραπεζών παρατείνεται μέχρι τις 22/11/2013.

Η επιτυχής πορεία της αύξησης των κεφαλαίων θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία παρά το γεγονός ότι η Τράπεζα τις τελευταίες ημέρες γίνεται αποδέκτης «ανώνυμων», κακόβουλων και υστερόβουλων διαδόσεων περί δήθεν αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας της.

Η ανοδική πορεία της Τράπεζας Ηπείρου τα τελευταία χρόνια αποδεικνύεται μέσα από αριθμούς και μέσα από την ισχυρή συμμετοχή των Ηπειρωτών που την εμπιστεύονται και επενδύουν σε αυτή.

Μεταξύ της τράπεζας και των μελών της, έχει δημιουργηθεί σχέση αλληλοϋποστήριξης και αλληλοβοήθειας για το καλό των Ηπειρωτών και του τόπου μας.

Η προσπάθεια υπονόμευσης της Αύξησης Συνεταιριστικού Κεφαλαίου και της σπίλωσης της Τράπεζας Ηπείρου συνολικά, δεν θα ανακόψει την προσπάθεια μας ώστε να πετύχουμε τους  στόχους μας. 

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, θα  συνεχίσει την ανοδική της πορεία, η οποία έχει επιτευχθεί με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των 11.000 μελών –Ηπειρωτών, παρά την πρωτοφανή κρίση που διέρχεται το ελληνικό τραπεζικό σύστημα τα τελευταία χρόνια.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου πιστή στην αξία της διαφάνειας απευθύνεται δημόσια με στοιχεία και αριθμούς  τα οποία ελέγχει η Τράπεζα της Ελλάδος και  η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Αυτό το γνωρίζουν τα μέλη της και το σύνολο των Ηπειρωτών που τη στηρίζουν.  Η τράπεζα δεν κρύβεται πίσω από την ανέξοδη ανωνυμία. Με το δείκτη πιστοληπτικής ικανότητας να έχει διαμορφωθεί ήδη στο 9 οι προβλέψεις είναι εξαιρετικά ευοίωνες.

Η προηγούμενη πορεία της Τράπεζας εγγυάται τη δύναμη και την αξιοπιστία της, με την συμμετοχή όλων των Ηπειρωτών στην Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου  με την αγορά έστω και μιας μερίδας.

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τη δική μας τράπεζα έτσι ώστε αυτή να συνεχίσει να αποτελεί τον κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας της Ηπείρου στηρίζοντας επιχειρήσεις και νοικοκυριά και διασφαλίζοντας την κοινωνική συνοχή.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr