stoTapsi

A+ A A-

adiaforiaΚαθημερινά γινόμαστε αποδέκτες καταγγελιών από συμπολίτες που έχουν απηυδήσει από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής στα προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη. Ο "υποτιθέμενος" δήμαρχος που έχει κατασκάψει όλο το κέντρο και έχει αφήσει ημιτελείς τους δρόμους προκειμένου να φαίνεται ότι κάνει έργα και μετά να τα παρουσιάσει ως "κοσμογονία", έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τις γειτονιές και τα καθημερινά, γι' αυτόν μικρά για άλλους ζωτικής σημασίας, προβλήματα. Διαβάστε την καταγγελία του αγανακτισμένου πολίτη:

 

kataggelia adiaforia"Δυστυχώς η δημοτική αρχή ενδιαφέρεται μόνο για το κέντρο. Εκεί που θα διαφημίσει το έργο της όσο ανύπαρκτο και αν είναι. Το πεζοδρόμιο που βλέπετε μέχρι και τον Αύγουστο είχε κολονάκια όπου και καταστράφηκαν από τροχαίο Ενώ μπορεί νομικά να το κυνηγήσει και να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική του αυτοκινήτου κανένας δεν ενδιαφέρθηκε με αποτέλεσμα να καλύψουν πρόχειρα το πεζοδρόμιο - "ο θεός να το κάνει" διότι στις βροχές γεμίζει με νερό - και μάλιστα χωρίς κολονάκια παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις στην αρμόδια υπηρεσία.
Και ερωτώ πώς θα περάσω για τη δουλειά μου με το καρότσι με τα παιδιά μου;
ΛΥΠΑΜΑΙ"

Και εμείς ακόμη περισσότερο καθώς πολλά είναι και τα μηνύματα οργής που μας στέλνετε και θα τα δημοσιεύσουμε. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος αρμόδιος θα ενδιαφερθεί... (που δεν το νομίζουμε)

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr