stoTapsi

A+ A A-

logo anex dimot protoporia"Με κενά μνήμης αλλά με μιά παραδοχή ,επι τέλους, ο κ.Φίλιος ομολόγησε δημόσια ο,τι επι θητείας Γκόντα, στο δήμο Ιωαννιτών πραγματοποιήθηκαν ορισμένα έργα, αναφέροντας μόνο την Κενάν Μεσσαρέ και το θέατρο στα παλαιά σφαγεία.

Η  «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ», καλύπτοντας το κενό μνήμης υπενθυμίζει μόνο μερικές από τις παρεμβάσεις, τις οποίες απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Καποδιστριακού δήμου, στην πράξη και οχι στα λόγια και τα οποία δεν επιβάρυναν κατα κανένα τρόπο τους δημότες μας και ήταν χρήματα της ΕΕ.

Η κατασκευή του τριτοβάθμιου βιολογικού καθαρισμού, η επέκταση του δικτύου αποχέτευσης στη  πόλη, η αντικάσταση 100 χιλιομέτρων αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης, η κατασκευή της Ανεξαρτησίας, Κανιγκος, Τσιριγώτη, Καλλάρη, ο ευπρεπισμός της πλατείας Μαβίλη, η ανάδειξη και ο καθαρισμός του κάστρου,η ανακατασκευή του κριπιδόματος κατά μήκος της παραλιμνείου και η κατασκευή ποδηλατοδρόμου σ’ αυτή, η κατασκευή παιδικής χαράς στην αναμορφωμένη  Γαριβάλδη, η κατασκευή του λιμανιού, η κατασκευή του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, η κατασκευή της Κενάν Μεσσαρέ, η κατασκευή των υπερσύγχρονων βρεφονηπιακών σταθμών Καλούτσιανης και Κιάφας ,η διάνοιξη της λεωφόρου Γενημματά, η δημοπράτηση της Βογιάνου, η δημοπράτηση των οδών Ασημακοπούλου στα Σεισμόπληκτα και τη Εθνικής Αντιστάσεως στα Καρδαμίτσια, ο δρόμος και ο φωτισμός στην είσοδο των Μαρμάρων, η διάνοιξη της Ίωνος Δραγούμη , η ανέγερση του οίκου ευγηρίας, η αξιοποίση του Ξενία, η κατασκευή του υπόγειου παρκιγκ στην κεντρική πλατεία, οι πεζοδρομήσεις σε Μουλαϊμίδη, Μπότσαρη, Καλλάρη, οι τρείς νέοι παιδικοί σταθμοί  και ενα σωρό άλλες παρεμβάσεις είναι λίγα απο τα έργα  που κάνουν την διαφορά σε  σχέση με την σημερινή κατάσταση όπου η πόλη μας βιώνει την πλήρη εγκατάλειψη, με πρώτα τα δημοτικά διαμερίσματα του Καλλικρατικού δήμου.

Υπενθυμίζουμε, ακόμα, στον  κ .Φίλιο  ότι η δική μας δημοτική αρχή είχε προετοιμασει δεκάδες άλλα έργα και τα είχε δημοπρατήσει, από τα οποία δυστυχως δεν έχουν καταφέρει μεχρι στιγμής να ολοκληρώσουν ούτε ένα! Οσον αφορά το χονδροειδές ψέμα ότι τα έργα έγιναν με δάνεια οι Γιαννιώτες θα πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια. Το σύνολο σχεδόν των έργων « 95%» πραγματοποιήθηκαν με πόρους της Ευρωπαικής Ένωσης χωρίς την πραγματική επιβάρυνση των πολιτών. Για να γίνει αυτό όμως χρειάστηκαν θυσίες, κόποι, δουλειά και όχι παχιά λόγια."

 

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr