stoTapsi

A+ A A-

Κάτι έχει συμβεί αλλά τι; Αυτό το ερώτημα κυριαρχεί στις συζητήσεις στην περιοχή της Φιλιππιάδας ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας του εκ των ταμιών του Δήμου Ζηρού κ. Στέλιου Στράτου. Το τραγικό περιστατικό συνέβη χτες (Δευτέρα) στο δημαρχείο Ζηρού όπου εργάζονταν ο παρ’ ολίγο αυτόχειρας ο οποίος ήπιε μεγάλη ποσότητα

γεωργικού φαρμάκου για να θέσει τέρμα στη ζωή του. Έγινε όμως γρήγορα αντιληπτός από συναδέρφους του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη μεν κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου πλέον.

Στις συζητήσεις γίνεται λόγος ότι οδηγήθηκε στην πράξη αυτή επειδή η σύζυγός του είχε ασθενήσει σοβαρά, αλλά δεν είναι λίγοι και εκείνοι που κάνουν διάφορα σενάρια που σχετίζονται με το αντικείμενο της εργασίας του στο Δήμο. Εντύπωση όμως προκαλεί η σιωπή που περιβάλλει αυτό το γεγονός και από τους παράγοντες του Δήμου Ζηρού, δεδομένου ότι ο κ. Στράτου είναι συγγενείς σημαινόντων στελεχών της Δημοτικής Αρχής υπό τον κ. Γιολδάση και πρόκειται για θέμα που «έσκασε» εν όψει εκλογών, γεγονός που θα τον φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr