stoTapsi

Olga Gerovasili"Δεν έχει μείνει η παραμικρή αμφιβολία και στον τελευταίο κτηνοτρόφο, ότι τα συμφέροντα των πολυεθνικών και του καρτέλ του γάλακτος είναι τα μόνα που η μνημονιακή συγκυβέρνηση υπηρετεί με απόλυτη συνέπεια.

Η ρύθμιση που προωθείται για την αλλαγή του χαρακτηρισμού του φρέσκου γάλακτος, ύστερα από απαίτηση της Τρόικας και εισήγηση του ΟΟΣΑ, θα σημάνει την αρχή του τέλους της ελληνικής κτηνοτροφίας στην Ήπειρο και σε ολόκληρη την χώρα, σε μια περίοδο μάλιστα που νέοι άνθρωποι επενδύουν σε κτηνοτροφικές μονάδες και επιστρέφουν στην ύπαιθρο.

Η καθιέρωση του γάλακτος ημέρας, είναι το απόλυτο τέχνασμα για να βγουν από τη μέση οι μικρές -και απομακρυσμένες από τα δίκτυα συλλογής- κτηνοτροφικές μονάδες. Προσθέτοντας και το "φρέσκο" γάλα των 10 ημερών, το μόνο που θα συμβεί είναι να πλημμυρίσει η ελληνική αγορά από εισαγόμενο γάλα.

Λέμε ΟΧΙ στις επιδιώξεις των δανειστών και των εγχώριων συνομιλητών τους, που σαν μοναδικό στόχο έχουν την ακόμη μεγαλύτερη φτωχοποίηση των ήδη φτωχών και απομακρυσμένων περιφερειών της χώρας μας.

Στεκόμαστε δίπλα στους Ηπειρώτες κτηνοτρόφους και διεκδικούμε τα αυτονόητα: στήριξη των κτηνοτροφικών μονάδων, διαφύλαξη της σωστής διατροφής των Ελλήνων, ουσιαστική συμβολή και συμπαράσταση της Περιφέρειας στην επιστροφή στον πρωτογενή τομέα των νέων ανθρώπων που αναζητούν λύσεις επιβίωσης στην οικονομική κρίση."

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version