stoTapsi

A+ A A-

ΤGerovasili parousiasiους τέσσερις υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες παρουσίασε και επίσημα στα Γιάννινα η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία παράλληλα ανακοίνωσε το όνομα της παράταξης όπως και μέρος του ψηφοδελτίου για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

«Ήπειρος Ανατροπής» είναι το όνομα της παράταξης και στόχος, όπως είπε η κ. Γεροβασίλη, είναι η Ήπειρος να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα ανατροπής όλης της κυβερνητικής πολιτικής, όπως άλλωστε επιθυμεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω των εκλογών σε αυτοδιοίκηση και ευρωβουλή.

Η ίδια μίλησε για κατήφορο της Περιφέρειας ο οποίος πρέπει να ανακοπεί με υπερψήφιση της πρότασης που καταθέτει. Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του Γιάννη Παπαδημητρίου ο οποίος χαρακτήρισε κρίσιμες τις εκλογές του Μαΐου.

«Απέναντι σε ένα σύστημα ανίκανο να σχεδιάσει με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον αλλά έχοντας ρίζες και πελατειακά δίκτυα που το υπερασπίζονται καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, δίνοντας ελπίδα για το αύριο. Είμαι σίγουρος ότι το ψηφοδέλτιό μας μπορεί να εγγυηθεί μια διαφορετική πορεία», ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες με πρώτο τον Βασίλη Τσίκαρη, υποψήφιο στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων. Ο κ. Τσίκαρης σημείωσε ότι απαιτείται αγώνας για αναμόρφωση της περιοχής ενώ καυτηρίασε το μοντέλο ανάπτυξης που οδήγησε την Ήπειρο στη φτώχεια και την ανεργία.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο επικεφαλής των «Πολιτών για την Ανατροπή», και υποψήφιος Δήμαρχος Ιωαννίνων, Λάζαρος Νάτσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι βουλευτές, Χρήστος Μαντάς και Κώστας Μπάρκας. Η Όλγα Γεροβασίλη παρουσίασε τους πρώτους 25 υποψηφίους στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

Πρόκειται για τους ακόλουθους:
Νίκος Αντωνίου Γιατρός - Πρώην Συντονιστής Δ/ντής Μαιευτικής κλινικής Νοσ. Χατζηκώστα-Πρώην δημ. Σύμβουλος, Κώστας Βενέτης, δάσκαλος – συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γκεσούλης, Διοικητικός υπάλληλος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ευτυχία Εξάρχου-Αθανασίου, Οικονομολόγος-συνταξιούχος υπάλληλος ΙΚΑ, Γιάννης Καραγιάννης ,οικονομολόγος-σύμβουλος επιχειρήσεων, Χρήστος Καρακώστας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός-Πράμαντα, Παύλος Κοντογιάννης, Ηλετρονικός Μηχανικός- ελ. Επαγγελματίας- μέλος κίνησης προστασίας Αώου, Γιώργος Κοτολούλης, οικονομολόγος, πρόεδρος αδελφότητας Δροσοπηγιωτών Κόνιτσας, Γιώργος Κρανάς, συνταξιούχος εφοριακός-πρώην Δήμαρχος Παμβώτιδας, Ντρέας Λύτρας, Τεχνολόγος Μηχανικός Ηλεκτρονικός –εργαζόμενος στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, Νίκος Μάνθος, Αν. Καθηγητής Τμ. Φυσικής Παν. Ιωαννίνων, μέλος συλλόγου προστασίας Αράχθου, Αντρέας Μαρέτης, Φαρμακοποιός – πρώην πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Ιωαννίνων, Κώστας Μωραΐτης, εκπαιδευτικός πρώην αντιδήμαρχος Δ. Σελλών, Βαγγέλης Νέσσερης, πρώην Δ/ντής Πολιτικών Δικαιωμάτων, Τάκης Νικολόπουλος, γιατρός πρόεδρος Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου, Γιάννης Ντάλλας, αντιδήμαρχο Πωγωνίου, Σπύρος Πάικας, Δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Ζίτσας, Χρυασγή Παπαδογιάννη- Μπακαγιάννη, Πολιτικός Μηχανικός-εργαζόμενη στη ΔΕΥΑΙ, Αγγελική Παπά, εργαζόμενη στην ΕΡΑ Ιωαννίνων, Βασίλης Ρίζος, Κοινωνιολόγος-εκπαιδευτικός, Δημήτρης Σιώρος, Φυσικός-μουσικός παραγωγός, Άρης Σπέγγος, Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης – εκπαιδευτής καταδύσεων, Μπάμπης Τουφίδης, Φυσικός-συνδικαλιστής, Μαρία Τράντζα, τραπεζικός υπάλληλος και Βάσω Φλώρου-Ζήκου, δασκάλα.

πηγή: epiruspost.gr

twitter-logo facebook-icon