stoTapsi

A+ A A-

mpegas - aerodromio«Ένας πλήρης και ολοκληρωμένος σχεδιασμός για τον τουρισμό έχει ως βάση το Αεροδρόμιο Ιωαννίνων», υποστήριξε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, στη συνάντηση που είχε με τον Αερολιμενάρχη Βασίλη Μητσιμάρη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Ήταν μια συνάντηση ουσίας, πέρα από τα εθιμοτυπικά της προεκλογικής περιόδου, καθώς υπήρξε από τον κ. Μητσιμάρη λεπτομερής ενημέρωση για όλα όσα αφορούν στο αεροδρόμιο, ενώ και από τις δύο πλευρές διατυπώθηκαν προτάσεις και αναλήφθηκαν δεσμεύσεις για την καλύτερη δυνατή συνεργασία και συντονισμό.

«Για να δημιουργηθούν συνθήκες οικονομικής ανάτασης της τοπικής οικονομίας και για να υπάρξει εισόδημα σε μια κοινωνία που βιώνει πρωτόγνωρες οικονομικές συνθήκες, ο τουρισμός είναι από τους σημαντικότερους τομείς που μπορούν να έχουν μάλιστα και γρήγορη απόδοση. Για ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο αεροδρόμιο» είπε ο κ. Μπέγκας, κι αυτό περνάει μέσα από τρεις άξονες: 

Την γρήγορη ολοκλήρωση των έργων εκσυγχρονισμού που χρηματοδοτούνται από τους δυσεύρετους – πλέον – εθνικούς πόρους, μια άλλη τιμολογιακή πολιτική για φθηνότερο εισιτήριο και δυνατότητα πτήσεων από το εξωτερικό και κυρίως από περιοχές όπου ο Δήμος Ιωαννιτών έχει «ανοίξει» με τις πρωτοβουλίες του νέες αγορές, όπως είναι η Τουρκία και το Ισραήλ.

Για να προχωρήσουμε και στις τρεις αυτές κατευθύνσεις απαιτείται συνεργασία Δήμου, φορέων και εργαζομένων στο αεροδρόμιο και άσκηση αποτελεσματικής πίεσης προς το κέντρο, όπως συμφώνησαν και οι δύο πλευρές.

Στη συνάντηση- εργασίας με τον αερολιμενάρχη συμμετείχαν από την πλευρά της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα- Κοινωνία Πολιτών», εκτός του επικεφαλής Θωμά Μπέγκα, ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παντελής Κολόκας και οι υποψήφιοι Ανδρέας Σταύρου, Τασούλα - Γκούρα Αρετή και Δημήτρης Αναγνωστόπουλος.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr