stoTapsi

A+ A A-

godas ketheaΤο ΚΕΘΕΑ επισκέφτηκε ο κ. Ν. Γκόντας, στα πλαίσια επαφών του με τους φορείς της πόλης μας και ενημερώθηκε για την προσπάθεια η οποία καταβάλλεται από τον φορέα για την απεξάρτηση ατόμων κυρίως, νέων, από διάφορες «ουσίες». Τον κ. Γκόντα και την ομάδα ιατρών που τον συνόδευαν, και οι οποίοι συμμετέχουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του, τους υποδέχτηκε και τους ενημέρωσε ο υπεύθυνος λειτουργίας της κοινότητας κ. Γιάννης Παπαχρήστος ο οποίος, μαζί με τους συνεργάτες του πράγματι δίνουν μια γιγάντια μάχη για να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες ανάγκες που δημιουργούνται από τον μεγάλο αριθμό αιτήσεων που υπάρχει για την καταπολέμηση του προβλήματος.
Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που απασχολεί σήμερα την κοινότητα είναι το κτιριακό και η έλλειψη επιστημονικού προσωπικού, ικανό για να ενισχυθεί η «θεραπεία» περισσοτέρων ατόμων επεσήμανε ο κ. Παπαχρήστος προσθέτοντας ότι ο φορέας ετοιμάζεται να ιδρύσει μονάδες απεξάρτησης αλκοόλ, τζόγου και ιντερνέτ που θα βοηθήσει πολλούς νέους ανθρώπους να βγουν από τα αδιέξοδα που δημιουργούνται. Μιλώντας προς τα στελέχη του ΚΕΘΕΑ ο κ. Γκόντας καθώς και σε πολλά από τα άτομα που βρίσκονται στην πορεία προς την «έξοδο» από την εξάρτηση και αφού τους συνεχάρη για το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελείται σε αυτή την ομάδα, υποσχέθηκε πως θα είναι στο πλάι τους, ενισχύοντας κάθε προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, τόσο για την στέγαση μέσα από την οποία θα εξυπηρετούνται περισσότερα άτομα, όσο και στην παραπέρα στελέχωση του φορέα μέσον προγραμμάτων απασχόλησης.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο κ. Παπαχρήστος για την επίσκεψη του κ. Γκόντα στο ΚΕΘΕΑ και για το αμέριστο ενδιαφέρον που έχει δείξει κατά το παρελθόν ως Δήμαρχος ζητώντας ανάλογο και για μέλλον.

godas - nhsiΤο Νησί Ιωαννίνων επισκέφτηκε ο Νίκος Γκόντας ακολουθούμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του. Οι κάτοικοι της Νήσου μετέφεραν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την παντελή εγκατάλειψή τους που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια και κυρίως για την αδιαφορία που επέδειξε η σημερινή δημοτική αρχή. «Η μείωση του τουρισμού και η ανερμάτιστη τακτική που έχει ακολουθήσει η απερχόμενη δημοτική αρχή έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην οικονομία του Νησιού, με αποτέλεσμα πολλοί επαγγελματίες να εγκαταλείπουν τις επιχειρήσεις τους. Ένα μεγάλο πρόβλημα που καρκινοβατεί εδώ και πολλά χρόνια, είναι η σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου της Νήσου με τον βιολογικό καθαρισμό, που οι τεχνικές αστοχίες μέχρι τώρα, δημιουργούν προβλήματα στην ίδια την λίμνη.» κατήγγειλαν οι κάτοικοι.
Επίσης ο κ. Γκόντας επισκέφτηκε το 3ο ΚΑΠΗ της πόλης και δεσμεύτηκε για την επαναφορά του θεσμού των ΚΑΠΗ σε όλο τον διευρυμένο δήμο, την καθιέρωση γιατρού και την συνταγογράφηση φαρμάκων για τα μέλη του.
Τέλος επισκέφτηκε και την λαϊκή αγορά της Αγ. Μαρίνας και στην συζήτηση που έκανε με παραγωγούς και εμπόρους έγινε κοινωνός των μεγάλων προβλημάτων και της τραγικής εικόνας που παρουσιάζει σήμερα η κεντρική λαχαναγορά της πόλης μας, η οποία είναι τριτοκοσμική και δεν ταιριάζει για τον πολιτισμό μας όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Μάριος Γκόντας.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr