stoTapsi

A+ A A-
Καταγγέλλει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

Panellinia Filozviki organosi"Αξιότιμε κ. Μπέγκα,

Διαβάζοντας το πρόγραμμα της παράταξής σας , της οποίας ηγείσθε, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές παρατηρούμε την αναφορά σας στα ζώα καθώς και το ενδιαφέρον σας γι αυτά.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε και από κύκλους φιλοζωικούς της πόλη σας, μια γιαννιώτικη οικογένεια υφίσταται μια απίστευτη ταλαιπωρία και περιπέτεια, επειδή έχει 3 σκύλους τους οποίους υπεραγαπά, κατ ουσίαν δε διώκτης και υπαίτιος της δικαστικής της περιπέτειας των ασφαλιστικών μέτρων περί απομάκρυνσης των ζώων, είναι ένας υποψήφιος του συνδυασμού σας, του οποίο , όπως πληροφορούμεθα η φιλοζωική κουλτούρα είναι άκρως ελλειμματική και φθάνει στο επίπεδο της αντιφιλοζωίας.
Η οικογένεια που διώκεται δικαστικά, έχει απολύτως νομότυπα 3 σκύλους, οι οποίοι δεν ενοχλούν παρά μόνο εκείνους που διέπονται από το σύνδρομο, ότι τον πλανήτη μας τον κατοικούν μόνο άνθρωποι και κανένα άλλο έμβιο, με αποτέλεσμα να διάκεινται εχθρικά σε οτιδήποτε νομίζουν, ότι τους χαλάει την προσωπική τους «ζαχαρένια», όπως είναι η φυσική ομιλία των ζώων για παράδειγμα.

Όπως δε ενημερωνόμαστε ο υποψήφιός σας και η οικογένειά του κατά συρροή στρέφονται με διάφορες ενέργειες κατά ανθρώπων που έχουν ζώα, πιστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την απέχθειά τους προς αυτά.
Η μέχρι στιγμής απόφαση του δικαστηρίου, που βέβαια δεν έχει ακόμη τελεσιδικήσει, εκφράζει κατά την άποψή μας το επίπεδο φιλοζωίας και των δικαστών, οι οποίοι είναι τμήμα αυτής της αντιφιλόζωης κοινωνίας και αυτό δεν μας παραξενεύει.

Αντί να προάγεται η φιλοζωία ως τρόπος ζωής στην χώρα μας δυστυχώς διώκεται με ο, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται και για τα ζώα αλλά και για την εικόνα της Ελλάδος προς τα έξω , ως μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας στην αντίληψη και την αντιμετώπιση των ζώων.
Η Ομοσπονδία μας , ως εκ τούτου , καλεί τους πολίτες –δημότες της πόλης σας , που ασχολούνται με την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων , να προβληματιστούν σοβαρά για την διάσταση λόγων και έργων της δημοτικής σας παράταξης και των υποψηφίων κατά την ψηφοφορία στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Τέλος διαβάζοντας το πρόγραμμά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα τσίρκο με ζώα έχουν καταργηθεί στην χώρα μας από το 2012 δια νόμου και δεν απαιτείται η παράταξή σας να προσπαθήσει γι αυτό."

Καταγγέλλει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr