stoTapsi

A+ A A-

stathmos eisodosΟ Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων, ο μεγαλύτερος κι ασφαλέστερος στεγασμένος χώρος στάθμευσης, στην καρδιά των Ιωαννίνων, προχωρά σε μία ακόμη προσφορά προς τους κατοίκους της περιοχής.

Είναι γνωστό σε όλους, ότι το διάστημα αυτό, εκτελούνται έργα πεζοδρόμησης σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου των Ιωαννίνων. Είναι αναπόφευκτο λοιπόν να δημιουργείται πρόβλημα στάθμευσης στους μόνιμους κατοίκους και σε όσους εργάζονται στις οδούς που εκτελούνται έργα.

Ο Σταθμός Αυτοκινήτων, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, προχωρά από 13 Ιουνίου 2014 σε μία ειδική προσφορά για τους μόνιμους κατοίκους, και τους εργαζόμενους επί των οδών όπου γίνονται έργα πεζοδρόμησης και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν αυτά.

Η προσφορά αυτή αφορά την έκδοση ειδικών καρτών στάθμευσης διάρκειας μιας εβδομάδας, προκειμένου να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους πελάτες του Σταθμού.
Η κάρτα αυτή θα παρέχει την δυνατότητα στάθμευσης, με απεριόριστες εισόδους και εξόδους, σε όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου, έναντι του προνομιακού ποσού των είκοσι ένα ευρώ, την εβδομάδα.

Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλει από την πλευρά του, στην διευκόλυνση όσων πολιτών εκ των πραγμάτων ταλαιπωρούνται, από ένα σημαντικό έργο, που αλλάζει το κέντρο των Ιωαννίνων.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr