stoTapsi

A+ A A-
Προάγεται στη μητρική επενδυτική εταιρεία STRATEGIC INITIATIVES (S.I).

ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΚΩΝΝΟΣΤην Τρίτη 24 Ιουνίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. κ. Tom Seepers, ανακοίνωσε την προαγωγή του κ. Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη, Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της εταιρείας.
Ο κ. Ιωακειμίδης θα αποχωρήσει από τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της ΔΩΔΩΝΗ και θα επικεντρωθεί στην αναζήτηση και τον εντοπισμό νέων project για την S.I, πλειοψηφική ιδιοκτήτρια εταιρεία της ΔΩΔΩΝΗ.
Μέχρι το τέλος του έτους, ο κ. Ιωακειμίδης θα συνεχίσει να στηρίζει τις εξαγωγές της γαλακτοβιομηχανίας και να έχει συμβουλευτικό ρόλο στη Διοίκηση της εταιρείας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Tom Seepers δήλωσε σχετικά:
"Ο κ. Ιωακειμίδης υπήρξε βασική και καθοριστική κινητήριος δύναμη, τόσο στην απόκτηση της ΔΩΔΩΝΗ αλλά και την επακόλουθη διαδικασία μετασχηματισμού της εταιρείας. Ο Κων/νος Ιωακειμίδης καθοδήγησε προσωπικά ένα μεγάλο κομμάτι της αύξησης των εξαγωγών κατά το προηγούμενο έτος και προσέφερε τεράστια συμβολή στη βελτίωση των αποτελεσμάτων της εταιρείας.
Η ενέργεια και η κινητικότητά του θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία για τη συνέχιση της επιτυχίας του.
Στο νέο του ρόλο ως Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στη μητρική εταιρεία, ο κ. Ιωακειμίδης, θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων επενδυτικών ευκαιριών τόσο για την ΔΩΔΩΝΗ όσο και για άλλες επενδύσεις της SI ".

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr