stoTapsi

zartinieres ioanninaΣε μία καινοτόμα δράση προχωρά ο Δήμος Ιωαννιτών, αποσκοπώντας στην ανάδειξη της συλλογικότητας και επιδιώκοντας όλοι μαζί να κάνουμε την πόλη μας ομορφότερη. Στη δράση αυτή, τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει ο πολίτης. Ο πολίτης που θα κληθεί να γίνει συμμέτοχος υιοθετώντας μία από τις ζαρντινιέρες που θα τοποθετηθούν στη γειτονιά του.
Το αμέσως επόμενο διάστημα και στο πλαίσιο του έργου ανάπλασης και πεζοδρόμησης του κέντρου της πόλης, από την Τεχνική Υπηρεσία θα τοποθετηθούν περισσότερες από πεντακόσιες καλαίσθητες ζαρντινιέρες, οι οποίες θα φυτευθούν με λουλούδια και φυτά.
Οι πολίτες καλούνται να συνδράμουν στην φροντίδα τους. Να υιοθετήσουν τις ζαρντινιέρες αυτές και στο εξής να έχουν την ευθύνη τους.
Από την Τεχνική Υπηρεσία θα τοποθετηθεί σε ειδική πινακίδα το όνομα του αναδόχου, προκειμένου να γνωρίζει ο καθένας ποια ζαρντινιέρα έχει υπό την επίβλεψή του και να μεριμνά για την περιποίηση ή και την αντικατάσταση των φυτών.
Με τον τρόπο αυτό εκτιμάται ότι θα αποφευχθεί το φαινόμενο των λεηλασιών και των καταστροφών που παρατηρείται σήμερα και παράλληλα θα δοθεί μία καλή αφορμή σε όλους προκειμένου να συμβάλλουν ώστε η πόλη να έχει περισσότερο χρώμα, περισσότερα λουλούδια, περισσότερη ομορφιά.
Αγαπάμε τα Γιάννινα και το δείχνουμε στην πράξη.

- Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στη Γραμματεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και στο τηλέφωνο 26510- 83881

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version