stoTapsi

A+ A A-
provataΗ Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου (Ε.Μ.Κ.Η.), πραγματοποίησε την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 11π.μ.Γενική Συνέλευση των μελών της και εκλογές στο κέντρο «Λιθαρίτσια» στα Ιωάννινα.
Το νέο Δ.Σ. της Ε.Μ.Κ.Η. που προέκυψε από τις εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Ιωάννης Π. Δεκόλης, Πρόεδρος
Άγγελος Φούκας, Αντιπρόεδρος
Σπύρος Κιόσης, Γραμματέας
Χριστόφορος Κωσταράς, Ταμίας
Χρήστος Παππάς, Μέλος

Στην εκδήλωση που προηγήθηκε με θέμα «Προβλήματα και προοπτικές της κτηνοτροφίας στην Ήπειρο», ομιλητές ήταν:
• Πρόεδρος της Ε.Μ.Κ.Η. Ι. Δεκόλης,
• ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης,
• η Προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΟΠΕΚΕΠΕ Ηπείρου & Δυτικής Μακεδονίας κα. Χ. Παπαθανασίου,
• ο Πρόεδρος της Γενικής Αγροτικής Συνεταιριστικής Ένωσης – Ένωσης Αγροτών κ. Χρ. Μπαλτογιάννης,
• ο πρώην Αντιπρόεδρος ΕΛΟΓΑΚ και εκπρόσωπος Κτηνοτρόφων Αετομηλίτσας κ. Μ. Τζότζιος και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εκτροφέων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων κ. Δ. Δήμος.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στην εκδήλωση δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Καρασμάνης και ο βουλευτής Ιωαννίνων κ. Στ. Καλογιάννης, οι οποίοι έστειλαν επιστολή αναφερόμενοι στα προβλήματα της κτηνοτροφίας (τις οποίες και επισυνάπτουμε).
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθησαν, και θα θέλαμε ιδιαίτερα να τους ευχαριστήσουμε για το χρόνο που αφιέρωσαν, εκπρόσωποι του Κέντρου Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Ιωαννίνων, του Τμήματος Κτηνιατρικής ΠΕ Ιωαννίνων, του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., του ΕΛΓΑ, του Ινστιτούτο Γάλακτος καθώς και τοπικοί Δήμαρχοι.
Κυρίως η Ε.Μ.Κ.Η. ευχαριστεί όλους τους κτηνοτρόφους, μέλη και μη της Ένωσής μας, που παρά τις δυσκολίες κατάφεραν να αφήσουν τις μονάδες τους και να σταθούν για άλλη μια φορά στο πλευρό μας.
Τέλος, ζητάμε την κατανόηση όλων αυτών των οποίων οι απόψεις δεν κατάφεραν να εισακουστούν. Το ΔΣ της Ε.Μ.Κ.Η. δεσμεύεται σε μια εκ νέου συνάντηση.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr