stoTapsi

kassisΜε αφορμή δημοσίευμα της «Κυριακάτικης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, κ. Μ. Κασσής , έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνει την ονομασία της. Μάλλον για κάποιους η Δημοκρατία τελειώνει όταν οι άλλοι έχουν αντίθετη άποψη από αυτούς. Είναι εμφανές πως το δημοσίευμα στέλνει το μήνυμα πως όποιος έχει άποψη πρέπει λασπωθεί.

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός της σύνδεσης των απόψεών μου, που δημόσια διατυπώνω, με υποτιθέμενα «σκάνδαλα» και υποθέσεις που είτε έχουν ήδη κριθεί και δεν με αγγίζουν, είτε αποτελούν προϊόν καθαρή συκοφαντίας.

Στο περιβόητο «καρτέλ» των κοτόπουλων, ακόμη και εάν θεωρήσουμε υπαρκτό το θέμα (το οποίο, όμως έχει προκύψει απλά και μόνο για να ενισχυθούν τα υπόλοιπα καρτέλ της διανομής και διάθεσης) , δεν υπήρχε καμία αναφορά στο πρόσωπό μου και σε όσες συναντήσεις εκπροσώπων του κλάδου έχουν καταγραφεί , ουδέποτε ήμουν παρόν.

Υπηρέτησα για αρκετά χρόνια τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό ΠΙΝΔΟΣ και αγωνίστηκα για τον κλάδο την περίοδο της γρίπης των πτηνών και της τεράστιας αύξησης του κόστους των δημητριακών. Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι παραγωγοί, οι εργαζόμενοι αλλά και οι καταναλωτές. Και μάλλον αυτό δεν άρεσε σε πολλούς όψιμους φιλολαϊκούς και οπαδούς του άκρατου φιλελευθερισμού.

Στην ενασχόλησή μου με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ουδέποτε καταδικάστηκα για καμία παράνομη πράξη και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να κατηγορούμαι μέσω δημοσιευμάτων που αναπαράγονται.

Υπηρέτησα για πολλά χρόνια το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο με σεβασμό και αξιοπρέπεια και χωρίς καμία ηθική έκπτωση. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι συμπατριώτες μου στα Γιάννενα και ευρύτερα. "Πλήρωσα" με μεγάλο προσωπικό και οικονομικό κόστος εξαιτίας της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο και αυτό ούτε το μετανιώνω αλλά ούτε και το εγκαταλείπω.

Υπηρέτησα την Αυτοδιοίκηση ως Πρόεδρος, Δήμαρχος και Περιφερειακός Σύμβουλος, με εντιμότητα και σεβασμό στην επιλογή των πολιτών. Με αρχές, αξίες και έργο ορατό.

Δεν έχω καμία διάθεση να επιφυλαχθώ για "νόμιμα δικαιώματα" μηνύσεων και αγωγών για συκοφαντίες, μονομερή καταγραφή δήθεν γεγονότων και προσπάθειες ανεπιτυχούς φίμωσής μου. Αυτά τα αφήνω στους γνώστες των "υπόγειων" διαδρομών.

Εγώ σας καλώ στα "αλώνια" της ελεύθερης, συνεπούς και αγωνιστικής δράσης και άποψης και όχι στα "σαλόνια" της λάσπης....

Να υπενθυμίσω δε στην εφημερίδα πως δε «διορίστηκα» Βουλευτής το 2012, αλλά μπήκα πρώτος στη Λίστα του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων γιατί ένα μήνα πριν είχα συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης.

Τέλος, για καμία υπόθεση που με αφορά δεν έχω κάνει χρήση της Βουλευτικής ασυλίας και εάν ο συντάκτης του άρθρου (δεν αναφέρω το όνομά του γιατί το άρθρο είναι ανυπόγραφο…) ανατρέξει στα πρακτικά της Βουλής θα το διαπιστώσει.

Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές γελοίων προσπαθειών φίμωσης κάθε διαφορετικής φωνής, πως με τέτοια δημοσιεύματα απλά ενδυναμώνουν τη θέλησή μου να μη συμβιβάζομαι με τις δυνάμεις της συντήρησης , του παλαιοκομματισμού και των υπόγειων διαδρομών».







Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version