stoTapsi

A+ A A-

chili voula"Αγαπητοί μου μαθητές,
Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση σας υποδεχόμαστε φέτος στον χώρο του σχολείου σας, γιατί καταφέραμε όλοι μαζί, εσείς, εμείς, οι γονείς σας, οι εκπαιδευτικοί σας, οι διευθυντές σας, μετά από μια ουσιαστική και διαρκή συνεργασία, σε πολύ δύσκολους καιρούς, να αλλάξουμε πράγματα και να παρέμβουμε δυναμικά σ’ αυτόν τον σπουδαίο χώρο, το δεύτερο σπίτι σας.
Κοινός μας στόχος, να σας δώσουμε τις δυνατότητες, μέσα σ’ ένα ασφαλές, όμορφο, σύγχρονο, αναβαθμισμένο δομικά και υλικοτεχνικά περιβάλλον, να υλοποιήσετε τα όνειρά σας και τις φιλοδοξίες σας.
Να δώσουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα μια νέα δυναμική και ποιότητα για την απόκτηση της γνώσης, τη διαμόρφωση χαρακτήρων, την καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος, με τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και της ελευθερίας του ατόμου.
Κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Πάντα υπάρχει και το επόμενο. Μια ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια, σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό, που απαιτεί επιμονή, διαρκή αγώνα, κόπους και πολλές θυσίες.
Είμαι βέβαιη, ότι αυτόν τον δικό σας χώρο (που οι μυρουδιές του ξύλου, της μπογιάς, του καινούργιου και της φρεσκάδας, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα), θα τον αγαπήσετε, θα τον σεβαστείτε, θα τον προστατεύσετε και θα τον διαφυλάξετε, ώστε να παραμείνει ακέραιος και αλώβητος στην πορεία του χρόνου.
Στους γονείς σας θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και να έχουν κουράγιο στον δύσκολο δρόμο τους.
Στους δασκάλους και τους καθηγητές σας, να είναι όπως πάντα δημιουργικοί και αστείρευτοι σε δυνάμεις και ιδέες, για να ανταποκριθούν στο πολύ σημαντικό έργο τους.
Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σηματοδοτεί την έναρξη μιας ελπιδοφόρας αρχής. Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει, γεμάτος όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργία.
Σας εύχομαι από καρδιάς
Καλή Σχολική Χρονιά"

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr