stoTapsi

A+ A A-

1 filios2  Άλλο ένα σκάνδαλο χρεώνεται η προηγούμενη, υπό τον Φίλιππα Φίλιο δημοτική αρχή, που αφορά τη ΔΕΥΑΙ και η αποκάλυψη του προκαλεί σάλο. Πρόκειται για την απευθείας ανάθεση στην κοινοπραξία ΜΟΡΦΑ Α.Ε. - ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΤΕΒΕ - ΙΣΤΩΡ ΑΤΕΕ,  συμπληρωματικού έργου αποχέτευσης της Πεδινής, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ, υπό την προεδρία του

κ. Φίλιου, τρεις ημέρες πριν από τις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, παρά την απαγόρευση που ίσχυε, ενέκρινε την απευθείας ανάθεση βαφτίζοντας το έργο ως κατεπείγον και  αφορούσε την κατασκευή ακόμη άλλων 520 μέτρων αγωγού και 530 φρεατίων, τα οποία, λέει, από λάθος δεν είχαν προβλεφθεί στην αρχική μελέτη!

Η ανάθεση, λοιπόν, έγινε στην ίδια εταιρεία που είχε αναλάβει το έργο της αποχέτευσης, με την ίδια έκπτωση, 12.6%, ένα θέμα που από την αρχή ήταν σκανδαλώδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ έγινε τέσσερις μήνες αργότερα, δηλαδή στις 8 Σεπτεμβρίου 2014, με την αντιπολίτευση να σιωπά και τις εισαγγελικές αρχές να μη βλέπουν, να μη διαβάζουν και να μην ακούνε.

Κ. ΚΑΛΤΣΗΣ

 

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr