stoTapsi

A+ A A-

gontas Καταπληκτικό. Ο μέχρι τις εκλογές εκπρόσωπος Τύπου της ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κος Βασίλης Τσιαλιαμάνης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook καταφέρεται κατά της παράταξής του και του κ. Νίκου Γκόντα, μαζί δε και η ειδική σύμβουλος της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κα Ντίνα Τσιώτα. 

Διότι, λέει, κακώς έκανε την καταγγελία περί ασυμβιβάστου του Αντιδημάρχου έργων του Δήμου Ιωαννιτών, κ. Γ. Λιόντου, επειδή έχει και έργο της ΔΕΥΑΙ.

Γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Τσιαλιαμάνης ότι ο κ. Λιόντος ανέλαβε το έργο ως πολίτης και όχι ως αντιδήμαρχος υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες αντιπολιτευτικές τακτικές ανήκουν στο παρελθόν!

Αξιοσημείωτο όμως είναι πως συμφωνούν μαζί του ο κ. Νάσος Παπαχριστόδουλος, υποψήφιος κι αυτός της παράταξης Γκόντα, ο κ. Κώστας Κυρίτσης, στέλεχος μαζί με τους δύο άλλους της τηλεόρασης ΒΗΜΑ αλλά και η κα Ντίνα Τσιώτα, σύμβουλος της Γ.Γ. της αποκεντρωμένης Διοίκησης, κας Ευταξά.

 Εδώ ανακύπτει ένα μείζον ζήτημα: Την κα Ευταξά που καλείται να αποφανθεί για το θέμα τι θα τη συμβουλεύσει η κα Τσιώτα, η οποία έχει ήδη πάρει δημόσια θέση;

 Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι, είτε αρέσει είτε όχι, υπάρχει θέμα ασυμβιβάστου για τον Αντιδήμαρχο κο Λιόντο, ο οποίος είχε καταθέσει και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει κανενός είδους δοσοληψία με το Δήμο Ιωαννιτών και τις Δημοτικές επιχειρήσεις, ενώ αποδεικνύεται ότι έχει.

 Πέραν αυτού όμως το επιχείρημα που ακούγεται ότι έγινε η ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο και δεν μπορεί αυτή να προσβληθεί είναι έωλο και δεν αποτελεί δεδικασμένο. Η παράβαση το νόμου εδώ είναι δεδομένο και θα έπρεπε ο κ. Λιόντος να έχει ήδη παραιτηθεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν ότι οι κ.κ. Γιάννης Πεδιαδιτάκης και Σπύρος Πανταζής εξέπεσαν από το Αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου λόγω ασυμβιβάστου μετά την παρέλευση δύο και τριών ετών από την εκλογή τους και την επικύρωσή της από το Πρωτοδικείο.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr