stoTapsi

kykloforiakes rythmiseisΣε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποχέτευσης στην Παραλίμνια Ζώνη με όρους ασφαλείας για πεζούς και οχήματα, προχωρά ο δήμος Ιωαννιτών.
Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου, Θωμά Μπέγκα, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εμμανουήλ Παππά, στο ρεύμα προς τη λίμνη, θα διακοπεί ως την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου και θα διεξάγεται, με ειδική σήμανση του εργοταξίου, μέσω των οδών Στρ. Βογιάννου και Γ. Γεννηματά. Τα δε οχήματα επί της Γεωρ. Γεννηματά θα κινούνται στο ρεύμα της Εμμανουήλ Παππά προς Παπαναστασίου.
Επίσης, ως την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στην οδό Δημουλίτσας Πατατούκα. Η διέλευσή τους και στα δύο ρεύματα θα γίνεται με ειδική σήμανση του εργοταξίου, μέσω της οδού Βορείου Ηπείρου και της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το ίδιο διάστημα, θα διακοπεί η κυκλοφορία και στην οδό Γαζή.
Οι εργασίες για την επέκταση, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αποχετευτικού δικτύου στην Παραλίμνια Ζώνη γίνονται με ευθύνη της ΔΕΥΑΙ.

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr

Top Desktop version