stoTapsi

A+ A A-

anexartitidimotikiprotoporia"Ως μωρές παρθένες και ως εκ παρθενογένεσης προερχόμενοι, παρουσιάζονται οι ένοικοι του δημοτικού μεγάρου Ιωαννίνων, οι οποίοι προσπαθούν να διαγράψουν από την μνήμη τους και από την μνήμη των Γιαννιωτών την προηγούμενη δημοτική περίοδο, στην οποία οι ίδιοι είχαν την ευθύνη της διαχείρισης του δήμου.

Καλή η μετακύλιση ευθυνών στους υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά ξεχνούν οτι την κύρια ευθύνη φέρουν τα πρόσωπα που διεκδίκησαν και πήραν την ψήφο του λαού με την υπόσχεση της χρηστής διοίκησης!

Δυστυχώς για την σημερινή δημοτική αρχή, που είναι συνέχεια της προηγούμενης, οι έννοιες σοβαρότητα και υπευθυνότητα πάνε περίπατο και εξακολουθούν να είναι άγνωστες λέξεις για τον δήμαρχο και την παρέα του.

Στη προσπάθειά του να διασωθεί ο δήμαρχος, έριξε στον καιάδα ακόμα και συνεργάτες του, παραδεχόμενος δημόσια ότι είναι ψηλό το τίμημα της γνωμοδότησης για την απόλυση των ΑΜΕΑ.

Ποιά άλλη λοιπόν χρεία μαρτυρίας πρέπει να έχουμε για να διαπιστωθεί η πελατειακή σχέση του δημάρχου με ημετέρους;

Ακόμη και δικούς του αντιδημάρχους δεν έπεισε ο κ. Μπέγκας, οι οποίοι δημόσια εξέφρασαν την αντίθεσή τους για τέτοιου είδους δοσοληψίες.

Αφού η δημοτική αρχή θέλει να θυμάται επιλεκτικά κάποια πράγματα, είμαστε υποχρεωμένοι να της θυμίσουμε ότι επί ημερών της χάθηκε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τα ταμεία του δήμου, επί των ημερών της θρήνησε ο δήμος τρία στελέχη του που έχασαν την ζωή τους, επί των ημερών τους αποφασίστηκε ανάθεση 995.000 ευρώ σε εργολάβο στο αποχετευτικό της Πεδινής, επί των ημερών τους πληρώθηκε αμοιβή σε δικηγόρο 3075 ευρώ, ως να είναι βακούφικος ο δήμος, στη δική τους θητεία απολύθηκαν επιλεκτικά ΑΜΕΑ από ΔΕΥΑΙ και Πνευματικό κέντρο, στη δική τους θητεία απολύθηκαν συμβασιούχοι για να προσληφθούν τα δικά τους παιδιά, στη δική τους θητεία τώρα, αποφασίζουν, εν κρυπτώ να εφαρμόσουν νέα ήθη στο δήμο Ιωαννιτών, αποκρύπτοντας την καλοπληρωμένη γνωμοδότηση, επί ημερών τους εφαρμόζεται από την ανάποδη η πολυφορεμένη από τους ίδιους έννοια χρηστή διοίκηση!
Αυτή δυστυχώς είναι πολιτική διασπάθισης του δημοτικού χρήματος που βεβαίως τον λογαριασμό του πληρώνουν οι συμπολίτες στους λογαριασμούς ΔΕΥΑΙ, στους οποίους μάλιστα υποσχέθηκαν από ετών μειώσεις, που μετά την υφαρπαγή της ψήφου, μπήκαν και αυτές μαζί με άλλες υποσχέσεις στο καλάθι των αχρήστων.

Όσον αφορά στην αποστροφή της ανακοίνωσης της Δημοτικής αρχής για «σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου» συνιστούμε στοιχειώδη σεβασμό σε γεγονότα που σημάδεψαν την πόλη μας κατά τη δική τους θητεία.

Λυπούμαστε ειλικρινά."

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr