stoTapsi

A+ A A-
anexartitidimotikiprotoporia"Για μια ακόμη φορά η σημερινή Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Α. Μανταλόβας ατύχησαν στην προσπάθειά τους να δείξουν ένα άλλο πρόσωπο που καμιά σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας προσπάθησαν να βαφτίσουν το «κρέας ψάρια» για να αγιοποιήσουν τις πράξεις τους, όσον αφορά στα ανταποδοτικά τέλη, τα οποία παρέμειναν στα ίδια επίπεδα παρά τις εξαγγελίες και δεσμεύσεις για δραστική μείωσή τους.

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την κοινωνία και των δημοτών μας ιδιαίτερα, η Δημοτική Αρχή επιμένει στην δυσβάσταχτη επιβολή τελών προς την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Καλλικρατικού μας Δήμου.

Την ίδια στιγμή η Δημοτική Αρχή εξωραΐζει κατά τον πλέον επαίσχυντο τρόπο την θέσπιση μισθών σε στελέχη των Δημοτικών Επιχειρήσεων, επαναφέροντας στο προσκήνιο την άποψη το «νόμιμον και ηθικόν».

Μάλιστα κατά την επίσημη άποψη της Δημοτικής Αρχής, η εξασφάλιση αυτών των μισθών θεσπίζεται για να πληρώνονται οι καφέδες της πελατείας των Δημοτικών Επιχειρήσεων κάτι που παραμπέμπει τον δήμο σε ένα απέραντο καφενείο.

Μόνο η μείωση των πολυδάπανων ταξιδιών κουστωδίας στελεχών της δημοτικής αρχής που μέχρι στιγμής κινούνται στη σφαίρα της μηδαμινής ανταποδοτικότητας, θα κάλυπτε το 10% της μείωσης των δημοτικών τελών που απαίτησε η παράταξή μας. Απλά ακολουθήσατε τον εύκολο δρόμο του χαρατσώματος των συμπολιτών μας δημουργώντας παράλληλα τον DIMOS TRAVEL.

Οι θριαμβολογίες περί χρηστής διοίκησης και κοινωνικής ευαισθησίας περισσεύουν όταν για τους Γιαννιώτες δεν προοιωνίζονται καλύτερες μέρες κι όταν μάλιστα τηρείται και τώρα σιγή ιχθύος για την υπεξαίρεση 1,5 εκατομμυρίου από τα ταμεία του Δήμου και παίρνονται «πολιτικές αποφάσεις» για την απώλεια εσόδων από περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Ιωαννιτών.

Δυστυχώς για την Δημοτική Αρχή θα είναι καταδικασμένη να σέρνεται πίσω από τα γεγονότα διότι η ίδια απλά άρχισε να γίνεται η αρχή του χάους.
Τέλος ανεξήγητη θεωρούμε την θεση και την στάση του επικεφαλής της δημοτικής παραταξης Πολίτες Για την Ανατροπή Λ.Νάτση για την τύχη των ΑΜΕΑ στο δήμο Ιωαννιτων, ο οποίος σε ρόλο συνηγόρου της δημοτικής αρχής και απαντώντας σε ερώτηση του κ. Νικου Γκόντα, απέκλεισε από κάθε επαναπρόσληψη των απολυθέντων."

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr