stoTapsi

A+ A A-
dimotiko symvoulio-mathitesΣίγουρα στο πιο απαιτητικό κι αναμφίβολα στο πιο χαριτωμένο «Δημοτικό Συμβούλιο», βρέθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας.
Στα έδρανα κάθισαν οι μαθητές της 3ης τάξης του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων και για δύο περίπου ώρες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου εξελίσσονταν μια κανονικότατη συνεδρίαση. Με τους μικρούς μαθητές να ρωτάνε το Δήμαρχο σχεδόν για τα πάντα.

Στην «ημερήσια διάταξη» έθεσαν κάθε θέμα που μπορεί να απασχολεί έναν πολίτη κάθε ηλικίας. Από τις παιδικές χαρές μέχρι το κυκλοφοριακό. Από το «εάν θα κατασκευάσει ο δήμος περισσότερους ποδηλατόδρομους», μέχρι το «εάν έχει χρήματα να υλοποιήσει τα σχέδια του».

Από την «ανάκριση» των λιλιπούτιων πολιτών δεν γλύτωσε ούτε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Θανάσης Μανταλόβας, που κλήθηκε να απαντήσει για το «πώς μπορεί ο Δήμος να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα λόγω οικονομικής κρίσης».

Ο πρόεδρος της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Βασίλης Τσαμπαλάς, κλήθηκε να δεσμευθεί ενώπιον του «σώματος», ότι θα τοποθετηθούν δίχτυα στα γκολπόστ του σχολείου.

Η… συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την ομόφωνη παραδοχή του «Δημοτικού Συμβουλίου» ότι η συζήτηση ήταν χρήσιμη για όλους. Για δε το Δήμαρχο Ιωαννιτών ήταν μια συνεδρίαση «αναζωογονητική», όπως είπε στα παιδιά.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr