stoTapsi

A+ A A-
logo iwanninaστην οδό Σάββα Νικολάτου: Σήμερα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Σάββα Νικολάτου , λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Αποξήλωση εναέριου δικτύου μέσης τάσης και χαμηλής τάσης λόγω υπογείωσης» από την ΔΕΔΔΗΕ.
Συγκεκριμένα η απαγόρευση της κυκλοφορίας ισχύει από την αρχή της οδού Σλαββα Νικολάτου στον κόμβο με την οδό Δωδώνης μέχρι τον κυκλικό κόμβο Σεισμοπλήκτων με την οδό Περίδη.
Επίσης θα απαγορευτεί η κίνηση προς την είσοδο των κάθετων οδών Νάξου, Λευκάδος, Αγίας Άννας, Κωνσταντινίδη, Αφανών Ηρώων προς την οδό Σάββα Νικολάτου.
Τόσο η απαγόρευση της κυκλοφορίας όσο και η εκτροπή της θα γίνει με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Τέλος η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης όπου απαιτείται. Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία.

Απαγόρευση κυκλοφορία στις οδούς Πινδάρου και Δεσποτάτου Ηπείρου

Από το Δήμο Ιωαννιτών γίνεται γνωστό ότι, απαγορεύεται η κυκλοφορία, στάση και στάθμευση όλων των οχημάτων, πλην εκτάκτων αναγκών, στις οδούς Πινδάρου και Δεσποτάτου Ηπείρου, σήμερα Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιούνται εργασίες στο πλαίσιο του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ».

Τόσο η απαγόρευση της κυκλοφορίας όσο και η εκτροπή της θα γίνει με την κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση. Τέλος η κίνηση των πεζών θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή μέσω εργοταξιακής σήμανσης όπου απαιτείται.
Μετά το πέρας των εργασιών οι οδοί θα τεθούν ξανά σε κυκλοφορία

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε τμήμα της Νικοπόλεως

Εργασίες για την επέκταση- αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του αποχετευτικού συστήματος της παραλίμνιας ζώνης βρίσκονται σε εξέλιξη και για το λόγο αυτό ο Δήμος Ιωαννιτών γνωστοποιεί:

τη διακοπή του ρεύματος εξόδου από την πόλη της οδού Νικοπόλεως, από την Παρασκευή 12/12/2014 μέχρι και την Τετάρτη 17/12/2014, και ειδικότερα από τη διασταύρωση με την οδό Αριστοτέλη μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Εθν. Ανεξαρτησίας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακοπεί αλλά θα γίνεται εκ περιτροπής από το άλλο ρεύμα της οδού Νικοπόλεως, με ειδική σήμανση και κατάλληλη σηματοδότηση.
Οι παραπάνω εργασίες θα γίνουν με ευθύνη της ΔΕΥΑΙ.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr