stoTapsi

A+ A A-
adeia vouliΠάμε ολοταχώς για εκλογές εν μέσω ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος, με καταγγελίες για απόπειρες εξαγοράς βουλευτών για να ψηφίσουν «ναι» στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29, πια, Δεκεμβρίου, και της υιοθέτησης εκατέρωθεν μεθόδων τρομοκράτησης των πολιτών για επικείμενη καταστροφή. Ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς απευθύνει
διαγγέλματα, τα κομματικά επιτελεία ετοιμάζονται πυρετωδώς, οι βουλευτές και όσοι θεωρούν εαυτούς πιθανούς ή σίγουρους υποψηφίους κάνουν τους δικούς τους σχεδιασμούς.

Σε τοπικό επίπεδο ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Πολιτισμού κ. Κώστα Τασούλα, θεωρώντας την πρότασή του για την ένταξη των χωριών του Ζαγορίου στον κατάλογο της UNESKOως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, ως προεκλογικό πυροτέχνημα. Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα ότι η κ. Άννα Ασημακοπούλου «μετακομίζει» στη Β Αθηνών ή στο Επικρατείας, χωρίς ωστόσο η ίδια να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει. Κατά τα άλλα, ο κ. Φίλιππος Σιάκας είναι «ετοιμοπόλεμος», ενώ ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ. φέρεται να εκδηλώνουν πάλι ο πρώην δήμαρχος Ανατολής κ. Εμμανουηλίδης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μήτσης.

Από τις γυναίκες θεωρείται ως σχεδόν βέβαια η συμμετοχή της κ. Νατάσας Τύρου – Ούζα, Περιφερειακής Συμβούλου, που είχε συγκεντρώσει εντυπωσιακό αριθμό ψήφων.

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr