stoTapsi

A+ A A-
kaxrimanis2xristobasilisΣε μια δήλωση έκπληξη προέβη σήμερα ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλεξ. Καχριμάνης, δεδομένου ότι εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (και στηρίχθηκε προβάλλοντας το οπαδικό φρόνημα) είτε ως παλιότερο μελος του ΔΣ, είτε και από τη θέση του περιφερειάρχη, αφού ουκ ολίγες φορές έχει "τσοντάρει" η περιφέρεια στο να βελτιώνονται οι αθλητικές εγκατάστασεις στο "Ζωσιμάδες" και στο "Πανηπειρωτικό". 

Είναι δεδομένο ότι όσοι έχουν εμπλακεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ έχουν προβλήματα με συναλλαγές τους με το δημόσιο και όχι μόνο, ενώ τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν "παγώσει" μέχρι νεωτέρας. Όμως, κάτι φαίνεται ότι έχει συμβεί και έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις των δύο ανδρών, διότι δεν μπορεί να θυμήθηκε ξαφνικά ο κ. Καχριμάνης τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ απέναντι στο δημόσιο ή σε τρίτους. Επίσης επιβεβαίωσε το ενδιαφερον του κ. Πάτση, πρώην μεγαλομετόχου της Νίκης Βόλου, η οποία αποσύρθηκε από τη συνέχεια της Superleague, λέγοντας ότι εχει την πρόταση στα χέρια του και περιμένει συνεργάτη του κ Χριστοβασίλη για να την παραδώσει! Από την ΠΑΕ όμως όλα διαψεύδονταν. Τελικά τι συμβαίνει; Υπάρχει πρόταση ναι ή όχι;

Από την άλλη στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ δεν αναφέρεται πουθενά στο ζουμί της υπόθεσης. Δεν κάνει λόγο για τις παράπλευρες απώλειες των οικονομικών εκκρεμοτήτων που επηρεάζουν οικογένειες όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Καχριμάνης παρά μόνο ότι η ΠΑΕ είναι εντάξει στις οφειλές της. 


Το έχουμε ξαναπεί και θα το λέμε συνέχεια. Οι ομάδες είναι ανώνυμες εταιρείες οι οποίες αποσκοπούν στο κέρδος με ότι αυτό συνεπάγεται. Άρα όσοι αποφάσισαν να εμπλακούν στα διοιηκητικά μιας ανώνυμης εταιρείας βάζοντας μάλιστα τις υπογραφές τους στις αποφάσεις της θα έπρεπε να γνωρίζουν τις ευθύνες που τους συνοδεύουν. Σίγουρα ο κ. Χριστοβασίλης θα πρέπει να μεριμνήσει στο να απεμπλακούν τα πρόσωπα αυτά από τη στιγμή που έχει ο ίδιος την πλήρη διαχείρηση και να κοιτάξει το καλύτερο για την ομάδα.
Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να πειστούμε ότι ο κ. Καχριμάνης ξαφνικά τα έμαθε όλα αυτά και αποφάσισε να τα δημοσιοποιήσει. Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά;

Ο Τελάλης


twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr