stoTapsi

A+ A A-
samaras koitaei psilaΔεν πέρασαν πολλές μέρες αφότου από τα Γιάννινα ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς διακήρυξε ότι «η Ήπειρος απογειώνεται όπως και η Ελλάδα» και έγινε το έλα να δεις. Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοίνωσε ότι οι Ηπειρώτες υφίστανται τη μεγαλύτερη μείωση του κατά κεφαλήν εισοδήματός τους ενώ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μήτσης ανακοίνωσε ότι η αγορά κατέρρευσε, με 1061 επιχειρήσεις να έχουν κλείσει το 2014 έναντι
400 περίπου που άνοιξαν.
Η Eurostat δημοσιοποίησε στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα παραμένει η πιο φτωχή χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η ΓΣΕΒΕΕ επεσήμανε ότι οι Έλληνες συνθλίβονται μεταξύ χρέους και φτώχειας και την Παρασκευή 16/1 ήρθε και η «κατραπακιά»: Και οι τέσσερις συστημικές τράπεζες ζήτησαν στήριξη από την τον μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες που επί τόσο καιρό εκφράζαμε, μη συμμεριζόμενοι τις διακηρύξεις ότι η χώρα βγαίνει απ’ την κρίση, επιμένοντας εμείς ότι όλα έγιναν και γίνονται χωρίς σχεδιασμό και από τη συγκυβέρνηση και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκλογές ήρθαν για να γκρεμίσουν ό,τι είχε απομείνει, με την αρχή να έγινε με την επίσπευση των διαδικασιών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτή είναι η αλήθεια, με το βέβαιο να είναι ότι οι επόμενοι 4-5 μήνες τουλάχιστον θα είναι επώδυνοι, ανεξάρτητα από το νικητή των εκλογών. Και εν τω μεταξύ, όλα τα κόμματα μας δουλεύουν αποσκοπώντας στην ψήφο μας και επιδίδονται σε κοκορομαχίες.

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr