stoTapsi

A+ A A-
syriza"Ο εκνευρισμός και η πρωτόγνωρη επίθεση της Περιφερειακής Αρχής ενάντια στους Συμβούλους της Παράταξης ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξηςδεν εκπλήσσει πλέον κανένα. Δικαιολογείται απόλυτα από το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα, αποκαλύπτονται ξεκάθαρα στα μάτια των Ηπειρωτών οι παλαιοκομματικές πολιτικές και πρακτικές που ο κ. Καχριμάνης, σε αγαστή συνεργασία με τους Υποψήφιους Βουλευτές της ΝΔ και ιδιαίτερα με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Τασούλα, χρησιμοποιούν προκειμένου να παραπλανήσουν και να υφαρπάξουν την ψήφο στις επερχόμενες εκλογές των Γιαννιωτών φιλάθλων, αθλητών και πολιτών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού.

Έτσι, η επισήμανση εκ μέρους των συμβούλων της Παράταξης της προεκλογικής ένταξης των έργων: 1)Ανακατασκευή γηπέδων Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (Ε.Π.Σ.ΗΠ.), 2) Ανακατασκευή γηπέδων Σταυρακίου και Βελισσαρίου του Δήμου Ιωαννιτών, και 3) Ανακατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου ΕΑΝΚΙ (Λιμνοπούλα) του Π.Ε.Α.Κ.Ι., συνολικού προϋπολογισμού περίπου 1.000.000€, για τα οποία προβλέπονται πιστώσεις μόνο 2.200€ για το 2014 ενώ δεν έχουν προβλεφτεί πιστώσεις για το 2015, αποκαλύπτει το μέγεθος της παραπλάνησης και του εμπαιγμού που επιχειρείται σε βάρος των Γιαννιωτών. Ο προεκλογικός χαρακτήρας των εξαγγελιών αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ολοκλήρωση των έργων προβλέπεται σε μια πενταετία, όπως σαφώς προκύπτει από τη διάρκεια των προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας και των Π.Ε.Α.Κ.Ι,Ε.Π.Σ.ΗΠ., και Δήμου Ιωαννιτών αντίστοιχα που εγκρίθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης. Γιατί είναι νωπές οι μνήμες και από άλλα «μεγάλα αθλητικά έργα» στην περιοχή μας που καρκινοβατούν επί σειρά ετών. Και για τα οποία κάποιοι στο πρόσφατο παρελθόν διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι θα ολοκληρωθούν. Αλλά αντί ολοκλήρωσης βλέπουμε μέχρι σήμερα ημίμετρα, έργα που άλλαζε ο σχεδιασμός τους στην πορεία του χρόνου και πεταμένα λεφτά των φορολογουμένων. Και για τις εξελίξεις αυτές στις αθλητικές υποδομές φέρει τεράστιες ευθύνες η σημερινή πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου και κυρίως ο Περιφερειάρχης που δεν έχει παραδώσει ούτε ένα από τα μεγάλα αθλητικά έργα.

Από τα παραπάνω γίνεται ολοφάνερη η προσπάθεια προεκλογικής εξαπάτησης των ψηφοφόρων που επιχειρείται με απόλυτη σύμπνοια των κκ Καχριμάνη και Υπουργού Πολιτισμού. Η συνειδητοποίηση, εκ μέρους των στελεχών αυτών της ΝΔ, της επερχόμενης εκλογικής τους καταδίκης, τους οδηγεί σε πρακτικές καταδικασμένες στη συνείδηση του Λαού και σε ακραίες επιθέσεις ενάντια σε όσους αποκαλύπτουν το πραγματικό τους ρόλο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί του Γιαννιώτες, να γυρίσουν την πλάτη σε όσους ευθύνονται για τα προβλήματα που βιώνουν και την εξαθλίωση σημαντικής μερίδας της τοπικής κοινωνίας και να ενισχύσουν αποφασιστικά, χωρίς διλλήματα και φόβο το ψηφοδέλτιό του. Η ελπίδα σ' αυτές τις εκλογές έχει όνομα: ΣΥΡΙΖΑ. Για να σταματήσουμε την ανθρωπιστική κρίση, να αποκαταστήσουμε τα αυτονόητα, και να βάλουμε τις βάσεις για μια ανάπτυξη προς όφελος του Λαού."
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr