stoTapsi

A+ A A-
KOPI PITAS EKA DODONIΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων στα Παλαιά Σφαγεία η ετήσια εκδήλωση της ΕΚΑ Δωδώνη, με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος και την βράβευση των αθλητών της, που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά.
Στην υπέροχη αυτή εκδήλωση, μέσα σε πλήθος κόσμου, παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Μάξιμος που έκοψε και την βασιλόπιτα του Συλλόγου.
Στην συνέχεια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης παρέδωσε τιμητική πλακέτα του συλλόγου ΕΚΑ Δωδώνη, στον δημοσιογράφο Άρη Λέκκο, γιό του αείμνηστου αθλητικογράφου Βαγγέλη Λέκκου, τιμώντας κατ΄αυτό τον τρόπο ο Σύλλογος, το αθλητικό και δημοσιογραφικό ήθος, του αείμνηστου δημοσιογράφου.
Επίσης τιμήθηκε και το Σώμα των Σαμαρειτών, δια του εκπροσώπου τους στην σημαντική προσφορά τους, στην κοινωνία και στον άνθρωπο.
Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Ιωαννίνων, οι κ.κ Μαντάς, Στέφος και Καραγιάννης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κολόκας, ο κ. Μπαρτζώκας, αθλητικοί φορείς της πόλης καθώς και πλήθος κόσμου που παραβρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα.
Οι τιμηθέντες αθλητές της ΕΚΑ Δωδώνη, κατέδειξαν την αθλητική δυναμική που χαρακτηρίζει τον Σύλλογο, ενώ δια στόματος του βραβευθέντος αθλητή Γιάννη Σταματελόπουλου, ζήτησαν την συνολική στήριξη όλων των αθλητών που Συλλόγου, τονίζοντας παράλληλα και απαιτώντας την ουσιαστική βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων, στις υπάρχουσες υποδομές.
Ουσιαστικές ήταν και οι ομιλίες των Διοικητικών στελεχών της ΕΚΑ Δωδώνη. Ο σημερινός Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Βλάχας, υποσχέθηκε την ουσιαστική αθλητική ανάδειξη του Συλλόγου, τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι προέχει η αναβάθμιση των αθλητικών χώρων σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, ενώ ο απερχόμενος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Αρλέτος τόνισε την αθλητική σταθερότητα και δυναμική που χαρακτηρίζει τον Σύλλογο, σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς, τονίζοντας ότι υπάρχει σίγουρα, προοπτική και συνέχεια για την ΕΚΑ Δωδώνη.
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr