stoTapsi

A+ A A-
image003Τίποτα όρθιο δεν άφησε ο Τζίμης Πανούσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “ Ηπειρωτικός Αγών” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Τσαντίκο, με αφορμή τις εμφανίσεις του στο “Factory of Sound Ioannina”, τη Παρασκευή 13 & το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου!
O…
αθεόφοβος Τζιμάκος αποφάσισε να μιλήσει για όλους!
Για τον Αλέξη Τσίπρα: “
Ο Παΐσιος λοιπόν είχε πει ότι θα κυβερνήσει ο Τσίπρας και θα είναι το φόβητρο στην Ευρώπη. Τσίπρας ανάποδα είναι η sharp ist, η «κοφτερή ανατολή» όπως λέει και ο Παΐσιος. Έλεγα όμως ότι έχουμε πρώτη φορά αριστερά πρέπει να πω στους αναγνώστες σας και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, η «η πρώτη φορά πονάει πολύ και ματώνει».”

Για τον ΓΑΠ και την απόφαση του να μην εγκαταλείψει το γραφείο του στη βουλή: “
Ο Γιώργος είναι αναρχικός, πολύ καλά κάνει και προχωράει σε κατάληψη του χώρου και προχωράει στη δημιουργία μιας νέας villa Amalias. Ήταν και οι στάβλοι του Όθωνα εκεί κοντά άλλωστε”.
Για τις σχέσεις μας με τη Γερμανία: “
Το Δ’ Ράιχ ολοκληρώνει την ιδιότυπη πολεμική επέμβαση που έχει κάνει στη χώρα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη χώρα του”.
Για το ΚΚΕ: “
Είναι μια παραθρησκευτική οργάνωση, αντίστοιχη με τους Ιεχωβάδες θα λέγαμε. Είναι σφραγιδοκράτορες, δεν έχουν καμία σχέση με το λαϊκό κίνημα”.
Αλλά και για την στάση του από εδώ και πέρα: “
Έχω ξεκινήσει το τρίτο αντάρτικο, δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό σε εσάς εκεί. Έχει ξεκινήσει από τα υπόγεια, όχι από τα βουνά” .
Παρασκευή 13 & Σάββατο 14 Μαρτίου 2014
Που; Factory of Sound Ioannina (Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, Ακτή Μιαούλη, Ιωάννινα, τηλ.2651036436)
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21.00
Εισιτήρια από 13 ευρώ.


twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr