stoTapsi

A+ A A-
giakoumakis-vaggelisΣυγκλόνισε η είδηση της ανεύρεσης του πτώματος του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, Την Κυριακή 15/3, μετά από 38 μέρες κοντά στη σχολή. Προκάλεσε ανείπωτη  θλίψη, οργή και ποικίλες αντιδράσεις. Θλίψη για τον άδικο χαμό ενός παιδιού και οργή για όσους φυσικούς ή ηθικούς αυτουργούς τον οδήγησαν στο θάνατο.

Πριν από είκοσι και πλέον ημέρες γράφαμε ότι το «μυστικό» της εξαφάνισης  του Βαγγέλη κρυβόταν στη σχολή, όπου συμπατριώτες του Κρητικοί συμφοιτητές του τον είχαν εξουθενώσει με τη συμπεριφορά τους.

Τον εκφόβιζαν, σχεδόν τον βασάνιζαν έτσι για πλάκα, τον εξευτέλιζαν  και κανένας δεν προστάτευσε τον άτυχο νέο, ούτε οι συμφοιτητές του ούτε οι καθηγητές του.
Έγκλημα ή αυτοκτονία; Η ιατροδικαστική  έρευνα θα το δείξει, αλλά υπάρχουν υπεύθυνοι και πρέπει  ν’ αποδοθεί δικαιοσύνη και ν’ απαντηθεί το ερώτημα: έψαχναν στ’ αλήθεια όσοι είχαν αναλάβει αυτό το έργο ή «στήνονταν» έρευνες για τις τηλεοπτικές κάμερες; Τι σόι έρευνες γίνονταν τόσο καιρό και πώς οι αστυνομικοί παραπλανήθηκαν κι έψαχναν αλλού γι΄ αλλού τον Βαγγέλη; Έτσι κι αλλιώς όμως πρόκειται για δολοφονία που συντελέστηκε με τη μορφή της εξώθησης σε αυτοκτονία(;) υπό το κράτος της ψυχολογικής και σωματικής βίας που υφίστατο….

ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ
twitter-logo facebook-icon

Καλτσής Δημοσιογράφος


Ενωση Συντακτών

Ξιφασκία

nitsiakos maketa
logo pindos

informedia

Πνευματικά Δικαιώματα stotapsi.gr